“Zadarska dica” Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković spektakularno su dočekani večeras u svom Zadru, gdje im je doček organiziran na trgu Forum

Grad Zadar organizirao je doček za četvoricu hrvatskih reprezentativaca, za “zadarsku dicu”, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka, Dominika Livakovića i najboljeg igrača Svjetskog prvenstva Luku Modrića.

Cijeli dan traju intenzivne pripreme, a navijači se okupljaju i stižu sa svih strana.

Naši dečki su tu! Jedrenjak Branimir kreće iz uvale Jazine. ”Evo nas doma, hvala ti Zadre”, piše na velikom transparentu na jedrenjaku. A divan prizor i oko zadarske ”Đige”, gdje su zaplovili Zadrani na brodicama i dočekuju naše heroje koji su ostavili srce na terenu!

Dečki mašu svima, most je krcat! Luka Modrić na brodu je s ocem. Pjeva se “Srce Vatreno” i “Nije u šoldima sve”. A zanimljiv detalj stiže s ”lica mista”: Danijel Subašić uspio je i pasti u more sa skutera i okupati se kod zadarskog mosta.

Na Forumu je zapjevao Tomislav Bralić s klapom Intrade.

Nad Forumom nadlijeću vojni piloti u Kiowa Warrior helikopterima. Ima ih četiri, pa će svakog reprezentativca pozdraviti posebno!

Forum je sav u ”kockicama”.

Jedrenjak je oko 21 sat pristao uz gat, a tisuće Zadrana trubama, bakljama i pjesmom pozdravilo je igrače. Modrić, Subašić, Vrsaljko i Livaković krenuli su potom na pozornicu uz jake snage osiguranja. Nažalost, ima i baklji i petardi.

Forum je proključao, a igrače prati Tovareća mužika iz Sali i najmlađi igrači nogometa iz zadarskih klubova. Na pozornici je zapjevala zadarska grupa Forum.

Euforija kada su stigli na pozornicu i naši Vatreni. Nekoliko osoba popelo se na pozornicu. Velik je ovo događaj, emocije su prevelike. eZadar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.