Prepun Trg bana Jelačića dočekuje heroje / UŽIVO!

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva s navijačkim rekvizitima, pjevajući navijačke i domoljubne pjesme, okupirali su Trg bana Jelačića kako bi dočekali Vatrene, osvajače srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji

Doček Hrvatske nogometne reprezentacije organiziraju Grad Zagreb i Udruga “Budi ponosan”, a redatelj Krešo Dolenčić najavio je još neka iznenađenja.

Otvoreni autobus s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom kretat će se trasom: Ulica Rudolfa Fizira-Zagrebačka ulica-Ulica Savezne Republike Njemačke-Avenija Dubrovnik-Avenija Većeslava Holjevca-Most slobode- Ulica Hrvatske bratske zajednice-Ulica grada Vukovara-Savska cesta-Rooseveltov trg-Trg Republike Hrvatske-Frankopanska ulica-Ilica-Trg bana Josipa Jelačića.

Radi što lakše organizacije dolaska navijača na Trg bana Josipa Jelačića, za sve autobuse koji će iz raznih dijelova Hrvatske stizati u Zagreb, osigurana su parkirališna mjesta na površini s istočne strane Zagrebačkoga Velesajma (pored zgrade Ine), a od 8 sati organiziran je i prijevoz ZET-ovim autobusima koji će navijače besplatno prevoziti do Glavnog kolodvora.

Pozivaju se građani, navijači i ljubitelji nogometa da Vatrene dočekaju i glasnim navijanjem pozdrave na samoj ruti kretanja povorke od zračne luke do Trga bana Josipa Jelačića na kojem je organiziran doček.

Slavila je Hrvatska dugo u noć uspjeh hrvatskih reprezentativaca na Svjetskom prvenstvu. No tu nije kraj jer se danas očekuju tisuće ljudi na njihovu spektakularnom dočeku. HRT / Foto: Petar Glebov/PIXSELL