Još nije završila ni prva polovica godine, a Danijela Galeković je već ostvarila nevjerojatan uspjeh – u travnju je ponijela titulu Prve pratilje na natjecanju za Miss Universe Hrvatska, a u lipnju je osvojila titulu World Top Model Croatia

Vlasnik modne agencije Midikenn Sayon Bangoura odlično je procijenio kada je odlučio poslati Danijelu Galeković u Korčulu na izbor za World Top Model Croatia 2018. Visoka razina profesionalnosti, dugogodišnje iskustvo na modnim pistama i osebujna ljepota Danijeli su osigurali pobjedu u jakoj konkurenciji maneknki koje došle iz uglednih hrvatskih agencija Talia Model, Loreena, Tijara Model i Leona.

Na velikoj završnici izbora za World Top Model Croatia 2018. Danijela Galeković je svoje umijeće modelinga pokazala noseći kreacije brendova Axa Moda, Iva Karačić, Galeb, Bags by Kristina i Högl, a posebno je zablistala u raskošnoj svečanoj haljini AE designa dizajnerice Ane Edišar.

“Polako se smiruju emocije i postajem svjesna uspjeha kojeg sam postigla, ali i obaveza koje taj uspjeh donosi. Već sada započinjem s pripremama za svjetsko natjecanje kako bih što bolje predstavila svoju zemlju, svoju agenciju Midikenn i opravdala povjerenje organizatora za koje imam samo riječi hvale kao u za naše domaćine u predivnoj Korčuli, a osobito za sve drage ljude u bajkovitom resortu Port 9.” – kaže lijepa Danijela Galeković.

Fiore Todni, vlasnik licence World Top Model najavljuje veliku završnicu svjetskog izbora za prosinac, a kao najizglednija lokacija spominje se daleka Kina. Vjerujemo da će naša predstavnica Danijela Galeković dati sve od sebe i zablistati među pedesetak modela iz cijelog svijeta.

Sve novosti o pripremama za završnicu svjetskog izbora možete pratiti na: https://www.facebook.com/WorldTopModelCroatia/

Fotografije: Gregor Podvinski za World Top Model Croatia
MUA: Amadea Krajnović, Red Lips
Frizura: Montibello