NOVA KOLEKCIJA SELECTION POMLAD-POLETJE 2018

U pravom rublju žena se osjeća kao pobjednica. Bio Vaš stil smion, zavodljiv ili bezvremeno damski, rublje LISCA daje mu mnogo šarma.

Mašta je vječna, ispisuje na tisuće čarobnih priča – i prilikom kreiranja i izbora rublja. Bilo to seksi i smjelo zavođenje ili nježna romantika s profinjenom elegancijom – dame koje žele zadiviti i naglasiti liniju vole maštu u svoj njezinoj bajkovitosti. A kolekcija Lisca Selection za proljeće i ljeto 2018., koja se sastoji od dvije serije: Glory i Sophistic, donosi modne trendove koje ne želite propustiti.

Vez i prozirni detalji, smjeli tattoo efekti, kristali Swarovski, bešavni rubovi i svilenkasta mekoća u dodiru s kožom samo su neke od karakteristika prestižnih modela iz tankog mikro pletiva i tila u kolekciji rublja Lisca Selection i za stvarno posebne prigode. Pa neka to bude s modnom poslasticom – high neck grudnjakom, smjelo izabranom potporom lijepom dekolteu, bralette bodijem sa zavodljivim uskim naramenicama i seksi brazil nožnim izrezom, balkonet topom s bočnim zakopčavanjem i bajkovitim izrezom na leđnom dijelu ili nekim od drugih modela kojima ne možete pogriješiti.

A savršena dopuna biranom rublju za ugodnu večernju atmosferu su brižno dorađene pidžame svilenkaste mekoće. Zavodljivo elegantne bit ćete i u bluzi u crnoj ili vanilija boji. S dubokim izrezom sprijeda ili odostraga detalj biranog rublja Lisca Selection doći će do izražaja.

U perle proljetno plavoj ili zelenoj boji, kao i u uvijek “must have” crnoj i romantičnom tonu vanilije kao pravom izboru za vjenčano rublje, kolekcija rublja, pidžama i bluza stvorena je za uvijek nove i nove priče. Ispišite svoju u čarobnim modelima Lisca Selection za proljeće-ljeto 2018. lisca

Leave a Reply