Skip to content

Calzedonia Summer 2018

Kolekcije ženskih, muških i dječjih kupaćih kostima poznatog talijanskog branda odlikuju se prepoznatljivim dizajnom i izuzetnom kvalitetom. U ponudi je i vrlo široki asortiman ženskih samostojećih čarapa, ženskih i dječjih čarapa s gaćicama, kratkih, dugih čarapa te dokoljenica (za novorođenčad, dječjih, ženskih i muških)

Najnoviji modeli kupaćih kostima za idealan ljetni look

Nova Palmers kolekcija swimwear i beachwear asortimana za ljeto 2018. donosi bezbroj mogućnosti kojima ćete i na plaži lako pokazati svoj prepoznatljiv stil.

Kako je ovo ljeto u znaku zanimljivih boja i uzoraka, nova linija prepuna je intrigantnih i živopisnih nijansi, šljokica te toliko traženih jungle i paisley dezena. Besprijekorno stilizirani modeli kupaćih kostima i haljina izdvojit će vas iz mase, ali i osvojiti svojom udobnošću.

Kao perjanice kolekcije, ovo ljeto jednodijelni kupaći kostimi napokon su dobili svoje mjesto pod suncem jer savršeno ističu svaku figuru. S druge strane, dvodijelni i bikini modeli naglasit će apsolutno sve adute te osigurati dominaciju ženstvenog i senzualanog looka.

Naravno, vječno tražena klasika na modelima crne boje dizajnirana je za one najhrabrije, s tamnim mrežastim ušivcima i dodacima u obliku zanimljivih traka oko struka ili leđa istaknuti će se prednosti zavodljive figure.

No, sukladno savjetima najboljih modnih stručnjaka svakako obratite pažnju i na živopisne, tribal modele obogaćene šljokicama i raznovrsnim dezenima koji se nalaze ne samo na kupaćim kostimima već i u novoj kolekciji haljina te parea, prikladnih za sve ljetne dnevne i večernje opuštene prigode.

I zaista, baš svaki komad iz nove beachwear kolekcije ovog poznatog brenda otvara bezbroj mogućnosti kombiniranja za idealan ljetni look – bilo da je riječ o odabiru asimetrične haljine koja će lepršati za noćnih šetnji plažom ili sexy hlačica visokog struka koje će savršeno pristajati uz gornji dio odabranog kupaćeg kostima.

 

mala retrospektiva
Inspirirana ruskom tradicijom - Ekaterina Furs kolekcija
FashionTV predstavlja - Kolekcija Ekaterina Furs FW 2021/2022 inspirirana ruski...02nd Jan 2022
NATJEČAJ za mlade (od 15 do 25 g.) neafirmirane i buduće modne dizajnere MODOMETRIJA
Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika - HUiU, Zagrebačka 27, 52100 P...22nd Mar 2023