VRIJEME RAZOTKRIVANJA

Čovjek se pita – u kojoj to državi se pljačka legalizira zakonom?

Nakon takozvane „Nagodbe“ ruke će zadovoljno trljati dva najveća vjerovnika –„Ruska banka i američki lešinarski fond“, a hrvatski porezni obveznici izvući će najdeblji kraj zahvaljujući “Lex Agrokoru“

Pazite, ovo je važna informacija: američki ekonomski i pravni eksperti upozoravaju u svojim analizama da će nakon „Nagodbe“, koju očajno potenciraju Plenković i vladajuća koalicija, uslijediti tsunami tužbi nezadovoljnih i prevarenih vjerovnika, i to na američkim, britanskim i europskim sudovima. Na koncu račun će platiti tužena država Hrvatska – hrvatski porezni obveznici.

Ne zaboravimo da je usvajanjem „Lex Agrokora“ država preuzela odgovornost za proces, koji je kontaminiran Borgovcima. Afera Hotmail je krunski dokaz vjerovnika koji će tužiti državu Hrvatsku.  (U pitanju su milijarde eura).

Plenković, Pinokio razdjelnik, etnobiznismen pupu i svi članovi vladajuće koalicije snose odgovornost, jer kao mali pioniri, pjevaju istu mantru o spašavanju radnih mjesta i niti manje niti više spašavaju hrvatske ekonomije – otvori se zemljo.

Danas se Plenković pravda da ništa nije znao iako ga mailovi demantiraju.

Živi zid kazneno prijavio Plenkovića i Dalić: “Plenković je sve znao..

Još prije godinu i pol dana pisali smo, kao i većina neovisnih ekonomskih analitičara, da se Agrokor prepusti tržištu jer samo tržište može najpravednije napraviti „nagodbu“ i spasiti radna mjesta i to je to. Upozoravali smo da državni intervencionizam vodi u ralje korupcije, da će na koncu sve platiti narod – porezni obveznici.

Koliko su arogantni hrvatski političari govori činjenica da je potpredsjednica Vlade komunicirala s Borgovcima čak i privatnim emalovima, a ne zaštićenim državnim računalnim putem dovodeći tako u opasnost nacionalnu sigurnost zemlje. Zašto je komunicirala privatnim mailovima? Jer je „muljala“ sa Borgovcima i to na veliko. Nažalost to nije iznimka već pravilo u političke kaste Hrvata.

Ovo je dokaz da je sa svime bio upoznat čak i premijer – OBJAVLJUJEMO NOVE MAILOVE Plenković je sve znao

Korupcija je toliko metastazirala u sve pore sustava da čak i Ustavni sud tu anarhiju i korupciju u svom „pravovijeku“ ozakonjuje. Kako to pravde kada je Ustavnom sudu pravda zadnja rupa na sviralu? 

Čovjek se pita – u kojoj to državi se pljačka legalizira zakonom?

Pa u hrvatskom državnom Saboru. A za to su im potrebni prijetvorni klimavci, beskičmenjaci bez savjesti i morala u Saboru. Znajući da imaju „tanku većinu“ u Saboru oni šalju svoje „posrednike“ onim zastupnicima slaba duha i morala  za koje znaju da ih mogu podmititi – i tako gle čuda SDP ostao bez još jednog zastupnika. I to nije sve, već imamo zastupnika Sauschu osumnjičenog za korupciju, afera „dnevnice“, a taj isti Saucha odlučuje o sudbini onih koji i podignuše optužnicu, državnom odvjetniku, jer o njemu i sličnima ovisi opstojnost Vlade. I zar to nije dokaz da Nema bolje budućnosti bez promjene izbornog sustava.

Za promjenu izbornog sustava: U prva tri dana prikupljeno 78.000 potpisa – unatoč svim preprekama

http://www.index.hr/vijesti/clanak/inicijativa-narod-odlucuje-tvrdi-da-su-u-tri-dana-skupili-78000-potpisa-za-promjenu-izbornog-zakona/1045136.aspx

https://narod.hr/hrvatska/foto-ovog-mladica-sinju-ni-kisa-ne-moze-sprijeciti-prikupljanju-potpisa-pogledajte-fotografije-iz-drugih-dijelova-hrvatske

Hrvatsko Društvo Domoljuba