U subotu, 19. svibnja, West Gate postaje najzabavnije dječje igralište. S djecom uživajte u predstavi, facepaintingu, XL crtežima, klaunu balonku, stylish fotkanju, JumpingClay radionici, sokićima i grickalicama

KID’S WORLD IGRAONICA – NAJVEĆA IGRAONICA ZA DJECU ZATVORENOG TIPA U HRVATSKOJ

Uzbuđenje za djecu i odmor za odrasle! U KID’S WORLDU djeci je dopušteno sve što ih najviše raduje: igranje, skakanje, vriska i galama, dok ukusne poslastice iz restorana i udobne fotelje maksimalno zadovoljstvo pružaju odraslima. I što je najbolje: svi sadržaji za djecu potpuno su BESPLATNI!

Posebne ponude za članove Kids World Cluba možete pogledati ovdje. Svoju karticu možete preuzeti besplatno na info pultu centra ili igraonice.

RADNO VRIJEME RESTORANA:
Od ponedjeljka do četvrtka: od 17:00 do 21:00 sat, od petka do nedjelje: od 10:00 do 21:00 sat
U vrijeme LATE NIGHT SHOPPINGA do 22:00 sata.

ANIMACIJA DJECE
VELIKA IGRAONICA ZA DJECU U DOBI OD 4 DO 10 GOD…
U KID’S WORLDU osigurana je animacija djece u dobi od 4 do 10 godina. Dok vi kupujete vaša djeca mogu uživati u čarobnom svijetu igre. Jedno dijete u dječjoj igraonici tijekom jednog dana može boraviti najviše 2 sata i to naravno, besplatno!

MALE IGRAONICE ZA MLAĐE OD 4 GODINE…
Za one mlađe od 4 godine namijenjena je mala igraonica u kojoj se mogu igrati uz pratnju roditelja.

Četiri avanturistička područja na čak 4.000 m2, uz redovite priredbe i radionice, u dječju svakodnevicu unijet će šarenilo svih boja i raznolikost kroz brojne igre. Tu su najmoderniji uređaji i sprave za igru na najvećoj međunarodnoj razini sigurnosti – od vulkana na koji se djeca mogu penjati do fun shooter arene od koje će dječja srca zasigurno brže zakucati.

Park za puzanje, velike lego kocke i čarobni vrt upravo su ono što vaši najmlađi žele, dok svi oni koji vole pomalo divlju igru mogu uživati u spuštanju toboganom sa slobodnim padom – najbržem toboganu u Hrvatskoj, quad-pisti ili na trampolinima. Bez obzira na uzrast, KID’S WORLD će oduševiti svu djecu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.