Skip to content

Mark Hamill čestitao May the 4th udruzi Star Wars fanova u Hrvatskoj

Star Wars dan se održava 6.5.2018. u organizaciji Udruge ljubitelja Zvjezdanih ratova Star Wars Hrvatska, u prostoru Centra mladih Ribnjak (mapa), s otvorenjem u 10:30 i trajanjem sve do 18 sati. Ulaz na sva predavanja i radionice kao i izložbeni dio je besplatan

Povodom obilježavanja Star Wars dana, popularnog May the Fourtha, hrvatska Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova primila čestitku od @HamillHimself-a, Marka Hamilla.

Mark Hamill je utjelovio među velikim brojem fanova omiljenog lika Lukea Skywalkera, a nedavno je dobio i zvijezdu na holivudskoj šetnici slavnih. Malo je reći da su članovi Star Wars Hrvatska bili presretni Markovom post-it čestitkom, a kao zahvalu su se ljubitelji ove svjetski poznate franšize i sami na sličan način fotografirali uz poruku Thanks Mark i objavili u komentaru Markove fotke na FB stranici Star Wars Hrvatska.

Velika fotka/plakat Markove čestitke bit će izložena i na Ribnjaku, sutra, 6.5. kada udruga priprema cjelodnevno događanje proslave Star Wars dana pa će se moći fotkati svi koji žele jer će sve fotke biti prikupljene i dostavljene Marku kao odgovor/zahvala za njegovu čestitku. Tko je želio Hamillu poslati svoju (pristojnu, molimo) fotku, sada ima priliku.