Buduća “Velika koalicija” protiv referendumske promjene izbornog sustava

Frka i panika u redovima lijeve i desne udbe. Gori pod nogama. Vidjelo se jučer kako su izgubljeni… Furio nije znao govoriti

a)  https://narod.hr/hrvatska/hdz-sdp-hns-glas-referendumske-promjene-izbornog-sustava

b) https://narod.hr/hrvatska/video-zvonimir-troskot-iz-gi-narod-odlucuje-u-otvorenom-izmjenama-izbornog-zakona-do-vece-pravednosti

c) http://www.makarska-post.com/index.php/m-frankopan-iii-nema-bolje-buducnosti-bez-promjene-izbornog-sustava/

Glas naroda:

Latvijac 4 hours ago

Frka i panika u redovima lijeve i desne udbe. Gori pod nogama. Vidjelo se jučer kako su izgubljeni…Furio nije znao govoriti.

Samo naprijed narode!!!!! Idemo mijenjati izborni zakon! To njih najviše boli. Ovaj referendum je pogodak samo takav, konačno opet optimizam u Hrvatskoj…..

kristov3 hours ago

sinoć smo mogli začuđenog talijana, manjnca u Otvorenom kojeg zanima tko financira građansku inicijativu!? Isti oni koji njega plaćaju već gotovo 30 godina za što?? On, zar misli i umrijeti u saborskoj stolici, pa čak da ga niti onda odande ne iznesu!! Užas! Vlast je za njega, manjinca, sinoć je oteo preko pola vremena u Otvorenom, svi ostali zajedno nisu polovicu vremena govorili, najjači je kad kaže da je inicijativa uperena protiv njih i Vlade ..

Mislav Konig 13 minutes ago

onaj Radin,za ne povjerovati..kako taj dobro zivi vec 25 god..

https://www.silvanozilli.com/index.php?option=com_content&view=article&id=169%3Afurio-radin-je-bogatiji-za-vie-od-24500000-eura&catid=53%3Aappunti&Itemid=50&lang=it

Dragica 22 minutes ago

“Borić i Bauk potpuno zbunjeni: “Još jedna referendumska inicijativa, ne znamo tko stoji iza svega toga i što će se dogoditi”-….

Nije im palo na pamet da ova zemlja Hrvatska osim ekipe na vlasti ima i narod, ljude kojima je puna kapa ovakovih zastupnika.

PoskokNe BanajTeMe 2 hours ago

Treba ukinuti dotacije strankama na temelju osovojenih mjesta zastupnika u iznosu od 35000 HRK. Tko želi u stranku neka plaća članarinu i neka stranku oni financiraju. Zašto bi narod iz proračuna financirao političku stranku sa kojom nema blage veze. Tko ih voli neka im dotira koliko god želi, ali treba zabraniti dotacije iz javnih poduzeća i od pravnih osoba općenito, a dozvoliti samo fizičkim osobama, pa tko voli nek’ izvoli.

Mare Marić 15 minutes ago

Iza ovih dviju inicijativa stoji hrvatski narod. To se jasno vidjelo na skupovima na hrvatskim trgovima u Splitu i Zagrebu. To se jasno vidi i osjeća u dnevnoj komunikaciji sa ljudima gdje god. U povijesti neovisne Hrvatske imamo samo smjenu SDP i HDZ i onih koji su spremni sa njima biti, a da čak nisu ni kompatibilni. To nas je dovelo do toga, da nikada, pa čak ni u vrijeme domovinskog rata nismo živjeli gore. Zato imamo pravo tražiti izlaz, a promjena izbornog puta je prva letva na toj stazi.

Ante Milas 5 hours ago

PANIKA U PARTIJAMA, OSJEĆA SE U ZRAKU, SVI POTPIŠIMO, SVI NA REFERENDUME !

bože 4 hours ago

iako se o referendumu dugo govori bauk,radin i kušćević su bez logičnih protuargumenata. dodatno kušćević potcjenjuje građane i opći sa zdravim razumom. kao zabrinut je što će male sredine teže do zastupnika a upravo po ovom izbornom zakonu je zagreb rascjepkan na četiri izborne jedinice isključivo da bi se namirili svi iz zagrebačkih stranačkih središnjica. logično,zagreb i kraljevica u istoj izbornoj jedinici. žao mi je što togonal nije imao muda pitati radina da nam objasni i predloži talijanski model zaštite nacionalnih manjina.opstrukcija dopisnog glasovanja pravda se t-comom i nepostojanjem 5g mreže a valjan zahtjev za referendumom misle odbaciti ustavnim sudom. “moš mislit”,stav pipl mast tras i mlakara.

PORUKA ZA NAROD:

Partijska koalicija (HDZ&SDP i parazitski sateliti ) složno su izmjenom saborskog poslovnika eutanazirali ioanke šutljive saborske zastupnike i samim time degradirali najviše zakonodavno tijelo u državi. Umjesto da saborski zastupnici služe narodu oni poltronski služe stranačkim šefovima, konkretno-trenutnom predsjedniku Vlade(Prije su služili Milanoviću), a koji su samo lutke na koncu gospodara iz sijene a što je i više nego dovoljni argument da je hitno potrebna promijena izbornog zakona. Stoga narode svI REFERENDUM

Get Up Stand Up

Autor trenutnog,štetnog po demokraciju, narod i državu ,izbornog sustava je jedan od važnih suradnika zloglasne UDBEZar i ta činjenica nije dovoljan razlog za promjenu izbornog zakona?!

Čak i Njemački , Francuski , Američki , Irski i Britanski dnevni listovi upozoravaju da su najavažnije institucije, (pravosuđe, političari, obrazovanje, mediji, ekonomija…) u rukama komunističke “elite” iz Jugoslavije i njihove djece, te se ljudi pitaju je li cjeli sustav još uvijek Mač i štit u rukama partije?

N1 na u savezu sa ostalim velikim tiskanim i elktronskim medijima u rukama onih koji su se besramno obogatili u krimilanoj privatizaciji na sve moguće manipulativne načine podmeće klipove Inicijativi “Narod Odlučuje”želeći srušiti referednum za promjenu izbornog zakona, pa tako podmeću neke svoje partijske “ustavne stručnjake” tipa Đorđe i sličnih kojima je demokracija zadnja rupa na sviralu, a istovremeno secirajući izjave uvaženih častnih ustavnih stručnjaka poput, Doc. dr. sc. PalićaI tako u jednom od mnogih priloga drugarica “novinarka” N1 slavodobitno zaključuje: “Ma koliko god skupili potpisa na referendumu ipak će zadnju riječ imati Ustavni suci”…-pametnome dosta. E pa drugarice i drugovi N1 , na vaš užas i stravu ,zadnju riječ će imati NAROD! Jer tako piše u svim ustavima slobodnih demokratskih država slobodnog svijeta pa nećete vjerovati isto piše i u Hrvatskom Ustavu. Članak 1. U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Amen!file:///D:/Documents%20and%20Settings/walter/My%20Documents/Downloads/Ustav%20Republike%20Hrvatske%20(1).pdf

Democracy Now! 

Prijava volontera – referendum o promjeni izbornog sustava

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSD4LKh52URd_6hvU6Wiul7_CZGHxKTSaXmAHDoCTcbJv6ug/viewform?fbzx=-3027938723102307300

Marko Frankopan III