Koncert za život u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja u Lisinskom

Zagrebačka filharmonija održat će tradicionalni, deveti po redu Koncert za život za Zakladu Ana Rukavina u četvrtak, 29. ožujka u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Koncertom koji se održava u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja, slavit će se život uz čuvena djela iz majstorskih pera Mozarta, Čajkovskog, Pistona i Reineckea.

Ove će godine koncert svojim nastupom uveličati svjetski poznati flautist Emmanuel Pahud uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem dirigenta Davida Danzmayra.

Svi građani koji žele uživati u raskošnoj glazbenoj večeri mogu ulaznice po cijeni od 80kn kuna kupiti na blagajni Zagrebačke filharmonije ili online na ulaznice.hr.

Koncertom za život i ove godine slavimo Anin rođendan, prisjećamo se velikog maestra Vjekoslava Šuteja i podrške koju je dao Aninoj viziji, a najviše od svega, njima u čast – slavimo život!

Dosadašnjim djelovanjem Zaklade iz Hrvatskog registra izdano je ukupno 87 transplantanta za hrvatske i inozemne pacijente čime je 87 teško oboljelih osoba iz Hrvatske i inozemstva dobilo priliku za život. Od 150 građana, koliko ih je bilo upisano na početku rada Zaklade, danas je taj broj povećan na više od 59.000 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.