Skip to content

Najava Koncerta za život, 29. ožujka

Zagrebačka filharmonija i ove će godine održati tradicionalni, deveti po redu, Koncert za život za Zakladu Ana Rukavina u četvrtak, 29. ožujka 2018. godine s početkom u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Ove će godine koncert svojim nastupom uveličati svjetski poznati flautist Emmanuel Pahud pod ravnanjem šefa dirigenta Davida Danzmayra, a život će se slaviti uz čuvena djela iz majstorskih pera Mozarta, Čajkovskog, Pistona i Reineckea. Emmanuel Pahud prva je flauta čuvene Berlinske filharmonije, a ovaj markantni i odmjereni flautist dosad je snimio više od 24 albuma za najprestižniju izdavačku kuću Warner classics. Ovaj fantastični Švicarac svira ručno rađenu flautu od 14-karatnog zlata, a glazba je njegova životna filozofija.

Svi koji žele uživati u raskošnoj glazbenoj večeri i održati sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja te njima u čast proslaviti život, ulaznice po cijeni od 80 kuna mogu kupiti na blagajni Zagrebačke filharmonije ili online na ulaznice.hr.

Veselimo se vidjeti Vas i ove godine da zajedno slavimo život i na jedinstveni način pridonesemo zajedničkom cilju – mi to činimo glazbom, a Vi to možete kupnjom ulaznice za Koncert za život kojim izravno podržavate rad Zaklade Ana Rukavina.

Koncert će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

See also  Balada sa šarmom - glazbena suradnja Tene Vodopija i Matije Dedića