HNK Rijeka: Hranu za “važne uzvanike” donirali beskućnicima

Odgoda derbija između Rijeke i Dinama nekome je ipak pomogla

Foto Vedran Karuza

Radi se o štićenicima prihvatilišta za beskućnike Ruža Sv. Franje u Rijeci, kojima je, prema odluci riječkog kluba, proslijeđen kompletan catering pripremljen za uzvanike i visoke goste današnje utakmice.

Kako saznaje Novi list iz razgovora s ljudima koji vode Prihvatilište, donacija je došla u pravi čas, obzirom da zbog velikih hladnoća zadnjih bilježe pojačan pritisak. Zamolili su i druge građane koji su u mogućnosti pomoći, da doniraju hranu. N1

Odluka je donijeta na inzistiranje sudaca i to, kako se doznaje, zbog zaleđenog travnjaka, na kojem se, tvrde, lopta ne bi baš prirodno ponašala. Zbog snijega i zimskih uvjeti odgođeni su, inače, svi susreti ovog kola Prve HNL, s izuzetkom utakmice Hajduka i Slaven Belupa

Veliki derbi između Rijeke i Dinama, koji je trebao početi danas u 17 sati na Rujevici, odgođen je neposredno pred početak utakmice. Odluka je donijeta na inzistiranje sudaca i to, kako se doznaje, zbog zaleđenog travnjaka, na kojem se, tvrde, lopta ne bi baš prirodno ponašala.

Na terenu su bili i kapetani bijelih i modrih, te predstavnici klubova. Navodno su ekipe bile za igru, no suci na čelu s Damirom Batinićem donijeli su odluku o odgodi.

Utakmica će se navodno igrati 6. ožujka, no ta vijest još nema službenu potvrdu. nl