Skip to content

Planiranjem ljetovanja protiv siječanjske depresije

Muči vas siječanjska depresija? Imamo rješenje! Isplanirajte svoj godišnji odmor na vrijeme, jer vas očekuju značajne uštede i posebne pogodnosti, za koje se pobrinula turistička agencija Atlas, koja je ranije no ikad, na tržište lansirala dva nova kataloga za ljetovanje u Hrvatskoj i na Mediteranu.

Hrvatska – savršena kulisa za idealno ljetovanje

Odmor u Hrvatskoj za sve one koji su ga iskusili postaje životni stil i dobra navika. Stoga ne čudi što „Lijepa naša“ sve više opravdava status jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija, posebno za vrijeme ljeta, čija se formula nalazi upravo u simbiozi očuvane prirode, bogatog kulturnog i povijesnog naslijeđa, gastronomije te gostoljubivih domaćina. S obzirom na najavu još uspješnije sezone ljeta u Hrvatskoj, rezervirajte na vrijeme svoje mjesto pod suncem i ostvarite do 20% popusta koji vrijede do 31. siječnja 2018.

Uzimajući u obzir različite životne dobi i afinitete, u ponudi su osim raznovrsnih smještajnih objekata i brojne mogućnosti za osmišljavanje aktivnog slobodnog vremena u predahu od opuštanja na jednoj od naših, složit ćete se – predivnih plaža. Uvijek postoji nešto novo, nešto što niste probali ili vidjeli, čuli ili okusili, što će vaše ljetovanje u Hrvatskoj učiniti još zanimljivijim. Stoga odaberite svoje mjesto pod suncem iz naše šarolike ponude diljem Istre, Kvarnera i Dalmacije, a ponudom Atlasovih izleta približite si još neke zanimljive priče naših turističkih bisera, na koje ostvarujete 10% popusta uz rezervaciju smještaja do 30. travnja 2018.

Osim pomno biranih aranžmana, u novom katalogu pronaći ćete i bogatu ponudu ljetovanja za obitelji s pogodnostima za djecu, kao i sve traženijeg privatnog smještaja te krstarenje Jadranom, a sve to uz mogućnost obročnog plaćanja karticama od 3 do 12 rata beskamatno.

Mediteran – odmor stvoren za dobar san i još ljepši dan

Planirate li odmor na Mediteranu, očekuje vas zabava, opuštanje uz šum valova i čarobne zalaske sunca, ali i gostoljubivost domaćina. I ove godine iskoristite priliku izravnih letova iz Zagreba s uključenim zrakoplovnim pristojbama, primjerice na Maltu, otočnu državicu bogate povijesti čija je proizvodnja vina stara koliko i život na otoku, sunčanu obalu Coste del Sol koja je novost u ponudi za 2018., ili pak na veličanstven otok Kretu – kolijevku zapadne civilizacije.

Očekuju vas i grčki otoci poput Zakinotsa, Rodosa ili Santorinija, za sve one koji će po prvi puta doživjeti užitak boravka na „biserima Mediterana“, kao i za one koji se uvijek rado vraćaju u Grčku na svoj idealan godišnji odmor. Španjolska će vas oduševiti izvrsnom gastronomijom, ali i zaraznim ritmom „loco“, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Što zapravo znači „La vita è bella“ otkrit ćete u Italiji, gdje vas očekuje toplo more, večernje šetnje kamenim ulicama i ljubazni domaćini koji će vam otkriti koliko je život na ovom dijelu neba uistinu lijep.

Uštedite do 4.780 kn po osobi za ranu prijavu do 31. siječnja 2018., dok 50 najbržih očekuje i besplatan parking u Zračnoj luci Brnik/Ljubljana prilikom uplate aranžmana.

Slike ljeta stvaraju mozaik jedinstvenih uspomena, zabilježite s Atlasom još jednu novu, okupanu suncem i ne zaboravite sudjelovati u Atlasovom foto natječaju jer možda vas upravo vaša fotografija odvede na besplatno putovanje.

Akademija Art