Skip to content

Marin Pucar: Prioritet u Podravci – petogodišnja strategija poslovanja

e3c63dacd40ce

Marin Pucar, novi predsjednik Uprave Podravke, izjavio je za HRT da je još jučer bio izabran na to mjesto. Nije bilo peripetija što se tiče mog imenovanja, jučer sam imao kratku prezentaciju pred članovima NO-a, rekao je. Kaže da se toliko dugo vijećalo jer su članovi NO-a morali održati razgovore s još nekoliko kandidata za člana Uprave

Prioritet novoj Upravi Podravke je definiranje strategije poslovanja za narednih pet godina i u njoj su definirani ambiciozni ciljevi. U naredna dva mjeseca nam predstoji da to sve posložimo, dođemo pred Nadzorni odbor i zatražimo odobrenje strategije, rekao je Pucar.

Na pitanje o tome što misli o upravi na odlasku, rekao je da će ga dati Nadzorni odbor. Podravka je dobra kompanija, ali sam uvjeren da će biti vrlo dobra i odlična kompanija, istaknuo je.

Ministra državne imovine Gorana Marića sreo sam par puta, ne družimo se i nismo prijatelji, komentirao je spekulacije da je on njegov kadar. Ponovio je da je izuzetno zahvalan NO-u na ukazanom povjerenju, posebno istaknuvši predstavnicu radnika u NO-u čiji je bio prijedlog za upravu.

See also  Rekordna digitalna prodaja u Britaniji