Skip to content

Proglašene najbolje hrvatske poslovne tajnice za 2017. godinu

najt

Andrijana Adžić iz osječke tvrtke Unikom, Andreja Lavicki iz zagrebačke tvrtke AKD te Eva Ciglar iz Slovenskog doma Kulturno prosvjetno društvo Bazovica najbolje su hrvatske poslovne tajnice za 2017. godinu prema izboru časopisa Poslovni savjetnik

Poslovni savjetnik već devetu godinu zaredom organizira nacionalnu konferenciju poslovnih tajnica na kojima se dodjeljuje godišnja nagrada „NajTajnica.hr“ u tri kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke te za javne institucije.

Ovo je prvi put da jedna od dobitnica dolazi iz Osijeka. Naime, Andrijana Adžić, koja je pobijedila u kategoriji malih i srednjih tvrtki, od 2011. je tajnica osječke komunalne tvrtke Unikom. Po primitku nagrade izjavila je kako je zadovoljna što se mijenja svijest u društvu o položaju tajnica u tvrtkama, dodavši da dobru tajnicu čine kvalitetna komunikacija, socijalna i emotivna inteligencija te ljubav prema poslu.

Pobjednica u kategoriji velikih tvrtki je Andreja Lavicki koja radi u zagrebačkom AKD-u, a naj tajnica u kategoriji javnih institucija je Eva Ciglar iz Slovenskog doma Kulturno prosvjetno društvo Bazovica.

Najbolje tajnice odabrane su u suradnji s tvrtkom za mystery shopping koja je u razdoblju od rujna do prosinca prošle godine zvala tvrtke, slala elektronske poruke tajnicama te im postavljala razna pitanja tražeći informacije vezane uz njihovo poslovanje. 

„To je svakako jedno lijepo priznanje za dugogodišnji rad kao tajnica – 17 godina u Siemensu i sad gotovo osam godina u AKD-u. Jedna potvrda dugogodišnjeg truda i zalaganja za što brži protok informacija i dokumenata, održavanja radne atmosfere, rješavanja problematičnih situacija. Jako sam zadovoljna takvim priznanjem i zahvaljujem svima koji su me izabrali.“, rekla je Andreja Lavicki iz tvrtke AKD d.o.o.

„Mislim, da uspjesi (općenito u životu) izgrađuju i oblikuju ljude. Sa svakim uspjehom, potvrdom, pohvalom i postignućem smo bogatiji i ispunjeniji, kao da je život jedno veliko stepenište, kojim se penjemo svakim danom preko nižih i viših stepenica. I ovu nagradicu smatram kao jednu malu stepenicu u svom životu, na koju sam stala s ponosom, jer je časna potvrda da u Slovenskom domu, Kulturno-prosvetnom društvu „Bazovica“ radimo dobro.“, istaknula je Eva Ciglar iz Slovenskog doma KPD Bazovica d.o.o.

See also  Pljuska nakon rujna: Fitch snizio kreditni rejting

„Izuzetno mi je drago da se mijenja svijest u društvu o položaju tajnica u tvrtkama. Ono od čega drugi ljudi često zaziru, ja volim, jest komunikacija sa ljudima i pomagati im u okviru mogućnosti, Imati socijalnu i emotivnu inteligenciju te voljeti svoj posao , smatram potrebnim. Najviše sam radila na sebi i svojem samopouzdanju. Kolege me često smatraju motivatorom, a onda je ova nagrada samo još jedan motiv meni osobno i potpora za daljnji rad i usavršavanje.“, naglasila je Andrijana Adžić iz tvrtke Unikom d.o.o. osijek031.com, poslovni-savjetnik.com