Ti, ja i moja mama u Tvornici kulture 17. veljače

fotka A

petak, 17.02.2017. u 21 sat

Što se dogodi kada se spoji stara i nova postava benda U pol’ 9 kod Sabe? Još jedan bend neobičnog imena Ti, ja i moja mama koji su singlom i spotom “Jako sam mala”, a zatim i ovih dana objavljenim singlom/spotom “Gurni me u valove” najavili svoj prvi EP koji će premijerno koncertno predstaviti 17. veljače u Tvornici kulture u Zagrebu.

„Ima nešto jako meditativno u ovome, neka prirodna dinamika koja me ljulja i tješi. Postigle ste nešto neobično i dragocjeno: iako su teme naizgled depresivne, a muzika melankolična, sve skupa ima neki sjaj, jasnu crtu radosti, neiskazane i prigušene, ali jako prisutne. Stvari su odlično aranžirane, zvuk je točan, odgovara pjesmama, gitaristica je izvrsna. U tekstovima sam se našao do kraja, to je valjda generacijski, ali mislim da su dovoljno otvoreni i univerzalni za bilo koga. Izvrsno, bravo!“, napisao je o bendu novinar, publicist i glazbenik Ante Perković.

Ti, ja i moja mama su:
Vokal: Martina Zvonić
Klavijature: Ana Opalić
Gitara: Sandra Sobočanec
Bas: Helena Ernoić
Bubanj: Berko Muratović

Bend TJMM osnovan je u proljeće 2015. Prošle godine pridružuje im se bubnjar Berko Muratović. EP je snimljen u studiju Pod.room, s producentima Draženom Gavrilovićem i Markom Mrakovčićem.

Ulaznice potražite u Aquarius Music Shopovima, u Tvornice kulture i putem www.eventim.hr. Cijena ulaznice: 30 kn.