Skip to content

Pogledajte novi spot: HEADONEAST – VOLJENA

voljenatekst, glazba i aranžman: Aleksandar Ljiljak
snimak i miks: Ante Prgin Surka
glazbena produkcija: Ante Prgin Surka/Aleksandar Ljiljak
režija: Marijana Četković
kamera: Mario Bijelić

Zagrebačka grupa Headoneast nastavlja niz konceptualnih videospotova koji vizualno podebljavaju izrečeno glazbom i tekstovima. “Voljena” je vizualizirana ljubavnim parom koji glume djeca, Lea i Patrik, zaigrani i simpatično sebični. Nije li i zreli dio naših života ustvari samo dječja igra? Klišeji ženske opčinjenosti modom i ljepotom, i muškom zaluđenosti kaubojima i muške podređenosti da bi se svidjeli ženi koju vole, prikazani su jednostavno i jasno, u okružju koje je lišeno suvišnih detalja. Poruka je prilično izravna u pjesmi, kao i u spotu: “Ne vrijedi vrijeme ‘zalud gubiti na gluposti, kad možeš ljubiti”.

“Malo je potrebno za sreću, ali to previđamo zamarajući se posve nebitnim stvarima, prikazujući ih nužnima i tako sami sebi odsjecamo put prema ispunjenom i smislenom životu”, kaže autor pjesme Aleksandar Ljiljak.

Nova pjesma i videospot, koji je režirala Marijana Četković, najavljuju dugoočekivani, novi studijski album “Tu” će premijerno će biti predstavljen live svirkom u Tvornici kulture 22. ožujka.

Voljena, probudi se
Jutro već se smije kraj tebe
Sunce već ti ljubi koljena
Novi dan je, nova prilika
***

{youtube}X6pTklGGgVY|500|400|0{/youtube}