Skip to content

Odlični make up noviteti stižu od brenda CATRICE

Pulse of Purism by CATRICE 1

Limitirana kolekcija “Pulse of Purism” by CATRICE ujedinjuje suptilnost s diskretnim luksuzom. Paleta boja kombinira sivkaste nijanse s hladnim plavim i elegantnim ljubičastim tonovima. Vrhunac kolekcije je Pure Radiance Glowrizer koji daje tenu elegantan sjaj. Oslikani proljetnim bojama, noktima je dan završetak s “Brushed Metal” nadlakom ili zlatnim prugicama za nokte. Čista Jasnoća – by Catrice.

Pulse of Purism by CATRICE – Pure Metal paleta sjenila za oči

Metallic Atmosphere. Svaka paleta sadrži tri zapečena puderasta sjenila s metalik efektom. Champagne, srebrno plava boja i bakar s jedne strane; te bijela, taupe i brončana s druge strane. Dostupna u C01 MEtal, Myself and I i C02 By All Means MetalEYES.

Pulse of Purism by CATRICE – Brow Pomade Stick za obrve

Fixing Tool. Praktični Pomada stick za obrve može se koristiti za oblikovanje, popunjavanje ili držanje obrva na mjestu. Dostupan u C01 Elegant PurisME.

Pulse of Purism by CATRICE – 2-Tone ruž za usne

Rose Mallow. Ruž u dva tona sa svjetlucavom jezgrom omogućuje nježnu raspodjelu boja na usnama sa sjajnom završnom obradom. Dostupan u C01 Pure Hibiscocoon.

Pulse of Purism by CATRICE – Pure Radiance Glowrizer perle za sjaj lica

Glowing Perfection. Pruža suptilan, blistav sjaj i ujednačava nepravilnosti na koži: primer sa svjetlo-reflektirajućim gel-biserima. Dozator lagano drobi bisere tijekom pumpanja i pretvara ih u inovativnu, glatku teksturu. Dostupan u C01 Natural Glow.

Pulse of Purism by CATRICE – Powder rumenilo

Best Of Coral. Rumenilo s teksturom svilenog praha naglašava jagodice žarkom koraljno ružičastom bojom. Za osobito svjež izgled tena. Dostupno u C01 Pure Hibiscocoon.

Pulse of Purism by CATRICE – lak za nokte

Springtime. Lakovi za nokte u tri trendi boje ističu se dugotrajnom intenzivnom pokrivenosti i savršenim sjajem. Dostupan u C01 Pure Blues, C02 PuREDfied Simplicity i C03 Pure Hibiscocoon.

Pulse of Purism by CATRICE – Top Coat nadlak

Melted Metal. Nadlak se suši u mat i ima čvrste čekinje kako bi stvorio jedinstveni “Brushed Metal Look”. Lak za nokte dugotrajne teksture može se ili nanijeti na lak za nokte u boji ili samostalno na prirodni nokat. Dostupan u C01 Minimalist Melted Metal.

See also  Imaju li žene dovoljno slobodnog vremena

Pulse of Purism by CATRICE – naljepnice za nokte

Delicately Designed. Prugice za nokte trendi su dodatak koji dodaje elegantan i kompleksan dizajn na nokte. Zlatna folija je samoljepljiva i može se primijeniti na drugi lak za nokte u boji ili direktno na prirodni nokat. Dostupne u C01 Simple Understatement

“Pulse of Purism” by CATRICE će biti dostupna na prodajnim mjestima DM-a, Bipe, Kozma tijekom veljače do isteka zaliha.

Pulse of Purism by CATRICE 2