Mali ZILIK – Likovna radionica Natalie Borčić

Natalia Borčić ZILIK 2017 1

Natalia Borčić ZILIK 2017 1

Radionica: Tvornica igračaka Djeda Božičnjaka
Voditeljica: Natalia Borčić, akademska slikarica

Potrebni materijali: ljepilo, kolaž, škare, male kartonske kutije (veličina kao kutije za cipele) i jedna velika kutija (barem pola metra s pola metra) te flomasteri

Opis radionice:
Radionica bi započela s upoznavanjem s materijalima za rad i kratkom uvodnom pričom koja bi potaknula imaginaciju.
Cilj ove radionice je da sudionici koristeći kolaže te gotove materijale izrade tvornicu iz mašte u kojoj nastaju igračke. Pošto ćemo koristiti kutije tvornice će biti trodimenzionalne.

Uzrast djece: radionica je namijenjena djeci u dobi od 9-12 godina

Natalia Borčić rođena je 1989. godine na Visu. Diplomirala je 2013. godine na Akademiji likovnih umjetnost u klasi prof. Matka Vekića. Izlagala sam na mnogobrojnim samostalnim i skupnim izložbama. Za vrijeme studija boravila u Budimpešti na studentskoj razmjeni “Erasmus”. Sudjelovala je na nekoliko umjetničkih rezidencija. Dobitnica nekoliko nagrada za svoj rad. Autorica umjetničkog projekta “Umjetnost u svjetionicima”, kroz koji u suradnji s Hrvatskom ratnom mornaricom i Plovputom provodi skupne izložbe na hrvatskim svjetionicima (Palagruža). Uz svoj umjetnički rad bavi se ilustracijama dječjih priča. Član je HDLU od 2012. Godine. Živi i radi u Zagrebu.

Natalia Borčić ZILIK 2017 5

Natalia Borčić ZILIK 2017 2

Natalia Borčić ZILIK 2017 3

Natalia Borčić ZILIK 2017 4