Skip to content

Bečka IT-konferencija ima povlaštene cijene za sudionike iz Hrvatske

Wearedevelopers Foto

We are developers 2017 – 11. i 12. svibnja 2017.

Bečka konferencija „We are developers“ koja je kako i samo ime kaže namijenjena programerima i IT stručnjacima u protekle je dvije godine doživjela nevjerojatan zamah. Iduće izdanje ove konferencije koja je u premijerno 2015. godine zabilježila svega 200 sudionika, a u 2017. godini očekuje njih čak 2.000, a održat će se u Beču od 11. do 12. svibnja 2017. godine u prenamijenjenom industrijskom pogonu „Marx Halle“.

Misija konferencije omogućiti je programerima iz cijelog svijeta da se povežu i razmijene svoja znanja i iskustva. Ovog puta cilj je i privlačenje velikih međunarodnih brendova na IT tržištu, a težište programa bit će razvoj internetski i mobilnih aplikacija i softvera. Aktualne teme kao što su virtualna realnost, internet stvari, robotika i umjetna inteligencija također će se naći u središtu interesa.

Kao i prethodnih godina konferencija će i 2017. okupiti mnogobrojne programere od kojih će se neki po prvi puta naći u jednom međunarodnom okruženju ove vrste.

Izložbeni prostor obuhvaća 7.000 kvadratnih metara, a pored klasičnih predavanja bit će organizirani i okrugli stolovi, radionice, natjecanja u kodiranju te networking događanja. Pretprodaja ulaznica već je počela, a ulaznice, čija je redovita cijena 199 eura, trenutno se mogu nabaviti po cijeni od 59 eura.

Organizatori konferencije u prvom redu žele privući programere iz Srednje i Istočne Europe i etablirati bečku konferenciju kao najveći skup programera u Europi pa su stoga za zemlje u kojima se nalaze Inozemni uredi grada Beča odobrili i dodatni popust.

Uz promotivni kod EUROCOMM-HR ostvaruje se dodatnih 20 posto popusta ulaznice svih kategorija.

Za više informacija posjetite internetsku stranicu konferencije https://www.wearedevelopers.org/.