Očaravajuća kolekcija Anite Pokrivač koju ćete poželjeti ispod jelke

Winter Wonderland 1 naslovna

Hladno zimsko vrijeme nemoguće je zamisliti bez bogatih, udobnih i toplih džempera, vesti i tunika, a upravo je to okosnica posebne linije Anita Pokrivač Design brenda

Naziva “Knitwear by Anita Pokrivač”, mini kolekcija koja je predstavljena u kampanji “Winter Wonderland” sadrži oversized veste koje su izrađene od 100% vune, zatim kardigane sa čipkom te ponča, a kao modni dodatak već drugu sezonu za redom, predstavljene su i kapice sa krznenim coflekima. Dio kampanje je i neizostavna crvena božićna haljina od viskoze koja će biti idealna za sve one posebne prigode u vašem životu.

Winter Wonderland 2

“Jako smo ponosni na knitwear liniju koja je u potpunosti hrvatski proizvod i koja je nastala iz naoko obične niti vune iz koje se izradilo pletivo, iz pletiva dalje šile veste i ostali proizvodi”, rekla je o kolekciji dizajnerica Anita Pokrivač.

Winter Wonderland 3

Nit vodilja ove modne priče bila je zimska snježna večer, Božić se bliži, a vuneni odjevni predmeti daju nam osjećaj topline, romantike, ali i pripadnosti… Više informacija o kolekciji i cijenama potražite na službenoj FACEBOOK STRANICI.

Model: Nikolina Bakula
Photo: Danijel Galić
Hair: frizerski studio Antimoda
Make up: Tanja Mezga za Make up by Ana

Winter Wonderland 4

Winter Wonderland 5

Winter Wonderland 6