Skip to content

Sasvim drugačiji Božićni koncert

inva mula

U petak, 16. prosinca u Lisinskom ne propustite čarobni Božićni koncert Zagrebačke filharmonije i Vokalnog ansambla Husar&Tomčić

Od Božića do Božića prošla je godina, ali od protoka vremena, puno više veseli činjenica da se Božićni koncert Zagrebačke filharmonije i Vokalnog ansambla Husar&Tomčić ustoličio u blagdanskom kalendaru događanja..

Uspješni koncept spajanja tradicionalnog i suvremenog, instrumentalnog i vokalnog, duhovnog i svjetovnog, scenskog i glazbenog započet prošle godine, ove godine pršti dodatnom energijom i (zlatnim) sjajem. U petak, 16.12. s početkom u 19:30 sati božićna čarolija satkana od glasovnih i instrumentalnih boja i oblika preuzima Lisinski. Blagdanski duh uz prekrasne vokale mladih umjetnika vokalnog ansambla Husar&Tomčić ispreplest će se sa filharmonijskim notama.

Pod vodstvom maestra Ive Lipanovića, uz Orkestar i mlade vokale pozornicu dvorane Lisinski uveličat će i svjetska operna diva Inva Mula. Raskoš glasa ove neprikosnovene pjevačke senzacije (u popularnoj kulturi znane kao Plava laguna iz filmskog hita Peti element) u spoju sa snažnom vokalno – scenskom energijom Vokalnog ansambla Husar&Tomčić bit će naš božićni dar Vama.

Vidimo se 16.12. u 19:30sati u Lisinskom!

Zf HusarTomcic 35 of 60