Skip to content

Scena Ribnjak 10. i 11. prosinca

Majstor Jura za letke

Subota, 10.12. u 20 sati
Jelena Hadži-Manev
Majstor Jura – priča o jednoj djevojci
Scena Ribnjak

Nedjelja, 11.12. u 20 sati
Miroslav Krleža
U agoniji
Scena Ribnjak

MAJSTOR JURA – Priča o jednoj djevojci nakon uspješne premijere, otvorena je za javnost.
Iza imena „Majstor Jura“ krije se djevojka koja je došla u Zagreb studirati komparativnu književnost i filozofiju. Spletom čudnovatih okolnosti, od fakulteta je odustala i počela zarađivati za život renovirajući stanove. Ono što vlasnici tih stanova ne znaju jest da Jura tijekom renovacije u njima i živi. Dok gleta zidove, na youtubeu sluša motivacijske filmove i vježba klaunske točke kako bi razveselila ljude oko sebe.
Pustit će vas da zavirite u njen privremeni dom i u njeno srce u nadi da ćete se međusobno prepoznati. Za tekst i režiju zaslužna je Jelena Hadži-Manev, a Juru igra Marijana Matoković.
Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a za studente, nezaposlene, umirovljenike i članove HDDU-a pripremili smo popust od 50%.

Predstava U AGONIJI nastala je po tekstu Miroslava Krleže kao autorski projekt Nele Kocsis, Ozrena Grabarića i Darka Stazića. Predstava je rezultat suradnje PUK – Putujućeg kazališta i Centra mladih Ribnjak – Scena Ribnjak.
Za scenografiju je zaslužna Petra Kriletić, kostimografiju Marita Ćopo, a autor videa je Filip Šovagović.
Igraju: Nela Kocsic kao Laura Lenbachova koja je za ovu ulogu osvojila Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji glavne ženske dramske uloge, Ozren Grabarić kao dr. Ivan Plemeniti Križovec, a Darko Stazić utjelovio je lik Baruna Lenbacha.
Cijena ulaznica je 70 kuna, a za učenike, studente, umirovljenike i nezaposlene 35 kuna.

Ponuda U AGONIJI 3 1

Ponuda U AGONIJI 3 2

See also  Premijera predstave "Svemir" kazališta Tvornica lutaka ove subote na Sceni Grič