“Building Confidence” by Marla – kolekcija koja podsjeća na snagu žene

Marla Confidence 2

Mjeseci, a ne sati, strpljivog ručnog rada, bili su potrebni da iz filigranskih vlakana najfinijeg konca za šivanje, nastanu čudesni prepleti mreža koji su postali detalj i dio unikatnih kreacija, nove Marla kolekcije za jesen/zimu 2016/17.

Autorica pod geslom “Building Confidence”, koji je ujedno i naziv samog editorijala i kolekcije, poručuje kako se samopouzdanje i povjerenje, grade upravo na način kao i njene mreže, strpljivim, dugotrajnim i marljivim radom na sebi a formama ovih detalja, često asimetričnih, naglašava samosvijest i slobodni duh, toliko potrebne, da svoj omiljeni odjevni predmet s utaknutom dušom, sigurno i puni samopouzdanja ponesemo u društvo, na ulice i ovladamo atmosferom u kojoj boravimo.

Marla Confidence 3

Mreže su tako postale neizostavni eye catcher, koji umjesto cipela i ostalih modnih dodataka lovi poglede i zadržava ih na samim kreacijama, koje su ove sezone nadahnute osamdesetima, prostrane, ležerne, udobne, u formi jumpsuita, oversized pulovera i suknji s naborima ali i vunenih jaknica, tunika i mekih slip haljina za razne dnevne i večernje prigode. Marla tako svojom nosivom i edgy kolekcijom spaja nekoliko ovosezonskih trendova: forme i detalje osamdesetih, pliš i mreže, u vlastitoj stilskoj interpretaciji.

Marla Confidence 4

Autorska i art kolekcija “Building Confidence” podsjetit će svaku ženu na njenu unutrašnju snagu i snagu volje, elemente koje nipošto ne smije zanemariti u svojoj svakodnevici, kako bi samouvjereno kročila kroz život, hrabro pratila njegove ritmove i jasno izražavala ideje i stavove.

Kolekcija, koja nije strogo sezonska već autorska i art, nadopunjavat će se novim komadima tijekom prosinca, prigodnima za domjenke, blagdanske večere i izlaske, a ljubitelji ovog hrvatskog brenda moći će ih odabrati i naručiti na službenoj Marla stranici.

Marla Confidence 6 s

Design & styling: Nives Stepinac Grgurić, Marla
Fotografije: Ratko Grgurić
Model: Doris Šebestijan
MUA: Adrijana Stojanović, Salon za sunčanje i parfumerija Master

Marla Confidence 10

Marla Confidence 14 s

Marla Confidence 15

Marla Confidence 16

Marla Confidence 18

Marla Confidence 20 s

Marla Confidence 22 b

Marla Confidence 22

Marla Confidence 27

Marla Confidence 28

Marla Confidence 31

Marla Confidence 31