Vodeća svjetska konferencija ne temu menadžmenata idući tjedan u Beču

Global Peter Drucker Forum 2016

8thGPDFU Beču će se 17. i 18. studenog ove godine održati 8. po redu Global Peter Drucker Forum, a njegov ovogodišnji moto glasi „Poduzetničko društvo”

Riječ je o jednoj od vodećih svjetski konferencija na temu menadžmenta, u okviru koje će se i ove godine pokušati naći odgovori na temeljna pitanja o značenju menadžmenta u današnjoj ekonomiji i društvu uopće.

Mnogobrojni istaknuti govornici iz područja gospodarstva, znanosti, tehnologije i medija predstavit će nove ideje, revolucionarne spoznaje i alternativne modele razmišljanja na temu menadžmenta, digitalnih tehnologija i obnavljanja suradničkog odnosa između gospodarstva i države.

Neki od najavljenih govornika između ostalog su i Clayton Christensen (profesor na Harvard Business School), Gary Hamel (stručnjak za menadžmenti i profesor na LBS-u), Herminia Ibarra (profesorica na INSEAD-u) te mnogi drugi.

Konferencija je pokrenuta u spomen na američkog ekonomista austrijskog podrijetla Petera F. Druckera koji se smatra velikim teoretičarom menadžmenta, a organizira se u suradnji s gradom Bečom.