Skip to content

Ne propustite Womanary Magical Goddess Night u Rijeci

Magical Goddess Night by Womanary

Ako tražite vrijeme za opuštanje, dobru zabavu, nešto drugačije i kvalitetno, vrijeme je da ovaj petak provedete u društvu žena uz tematsku večer posvećenu Čarobnim ženama

Dugi vikend prilika je da zablistate i učinite nešto za sebe, a savršena prilika je već ovaj petak, 28. listopada, Magical Goddess Night by Womanary koji će se održati u Mystique clubu u centru Rijeke.

Priča o Čarobnicama počinje krajem 17. stoljeća u obitelji Warren s Charlotte Warren. Charlotte je bila pod nadzorom Eve – prve vještice i njezinom kovenu vještica u Colonial Virginia jer je bila trudna s vrlo čarobnim djetetom. Pred kraj trudnoće, Charlotte je oteo zli čarobnjak, a 31. listopada 1670. Charlotte su spasile Čarobnice koje čine tri sestre Halliwell – Prudence, Piper i Phoebe. One su poslane natrag u vrijeme iz 20. stoljeća kako bi se sačuvala sudbina bijele magije i svjetlosti.

Prudence “Prue” Halliwell najstarija od triju sestara koje su se vratile kroz vrijeme da spase čarobno dijete, rođena je 28. listopada 1970. Datum koji je odabran i za ovu magičnu večer!

Događanje slavi zajedništvo među ženama i obiteljske vrijednosti u danima kojima se stavljaju maske i slavi Halloween, ovo je drugačiji vid zabave.
Uz to, ni odabir Mystique cluba nije slučajan, od imena i atmosfere mjesto se savršeno uklapa u viziju magične noći koja slavi dobrotu i ljepotu, unutarnju i fizičku svake žene.

RASPORED
19:00h Make up i hair corneri – Becoming Magical Goddess
21:40 – 22:25h Predavanje Romane Krstekanić Wake up your inner Magical goddess
22:25h Snack time uz naputke nutricionistice Diane Gluhak, savjeti o receptima iz Magične knjige
23:00h Magical dance by Adriana Josipović

Prijave obavezne putem maila: prijave@womanary.hr

Kotizacija: 100,00kn, na dan događanja 150,00kn, s uključenim noćenjem 260,00kn

U cijenu kotizacije uključen make up i frizura u stilu događanja, zalogaji, piće dobrodošlice, radionice.

Make up potpisuje IBBeauty, Callegari i Studio ljepote Anais koji je zaslužan i za frizure uz studio Mithuna, te Sensa Organic Studio koji će ekskluzivno predstaviti i ukrase za kosu.