Skip to content

Najava – Scena Ribnjak, 29.-30.10.

IMG 4423

Subota, 29.10. u 11 sati
Kazališna družina Pinklec
Bremenski svirači
Scena Ribica

Nedjelja, 30.10. u 11 i 12 sati
Teatar Poco Loco
Ciklus “Priča mi se priča” – teatralizirano pripovijedanje bajki
Bijeli jelen
Scena Ribica

Nedjelja, 30.10. u 20 sati
Miroslav Krleža
U agoniji
Scena Ribnjak

Klasična basna braće Grimm kao stvorena je za formu mjuzikla čijim se elementima poigravaju četiri glazbeno nadarene životinje. Kazališna družina Pinklec, u svom prepoznatljivom humorističnom stilu, ovu poznatu priču osvježava modernom perspektivom četiri dijalektalno (i dijametralno) različita karaktera. Četvero zabavljača u potrazi za kruhom vodi nas u nesvakidašnju glazbeno-scensku avanturu za sve uzraste.
Cijena ulaznice je 25 kuna.

“Priča mi se priča” jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja.
Cijena ulaznica je 15 kuna.

Predstava “U agoniji” nastala je po tekstu Miroslava Krleže kao autorski projekt Nele Kocsis, Ozrena Grabarića i Darka Stazića. Predstava je rezultat suradnje PUK – Putujućeg kazališta i Centra mladih Ribnjak – Scena Ribnjak.
Za scenografiju je zaslužna Petra Kriletić, kostimografiju Marita Ćopo, a autor videa je Filip Šovagović.
Igraju: Nela Kocsic kao Laura Lenbachova, Ozren Grabarić kao dr. Ivan Plemeniti Križovec, a Darko Stazić utjelovio je lik Baruna Lenbacha. Trajanje: 100 minuta.
Cijena ulaznica je 70 kuna, a za učenike, studente, umirovljenike i nezaposlene 35 kuna.