Skip to content

Pavuna: Nevjernici su šizofreni

abstract 152

Poznati fizičar Davor Pavuna u HRT-ovoj emisiji Pozitivno pola sata iznosio je svoje stavove o društvu

Pavuna je, među ostalim, govorio o komunistima, umjetnoj oplodnji, liberalizmu i sličnim strahovima hrvatskih konzervativaca.

“Ali, ja imam jednu nevjerojatnu prednost. A to je da je moj unutrašnji svijet, prije nego sam se otvorio Isusu Kristu, je točno kao što ovi sad suvremeni nevjernici, recimo ovi koje smo nedavno imali na vlasti, ja znam kako su oni zmrdani, šizofrenici iznutra. A znam razliku kad ste vjernik, reć ću vam odmah, život je milost, a vjera je dar Božji”, o vjerovanju i nevjerovanju govorio je Pavuna dodavši da on svoju vjeru svjedoči, ali ne urla “kao antifa”.

“Koliko je za vas osobno važna obitelj?”, pitao je voditelj emisije Pavunu koji se razvezao.

“Ovi takozvani kvazi liberali, antifa, zumboloidi i ostali humanoidi koji ne razumiju pa kažu oni su humanoidi. Oni imaju formu čovjeka, ali su izgubili dušu. Vi već sad imate formu čovjeka, ali nemaju dušu. Ti humanoidi koji misle da su postali od majmuna i u tom se identificiraju ne razumiju ljepotu dubine ljubavi Isusa Krista i vjere. I onda u svojoj agresivnosti i mržnji i shizofreniji, što sam i ja živio kao mlad jer su me pokušali nadrogirati i ubaciti u seksualnu revoluciju, tu obitelj smeta. To je isto kao rak, što je rak? To su stanice u tijelu koje su izgubile hidrataciju i kisik i one postaju drugačije stanice koje nagrizaju tijelo da bi ga pojele. A zdrav organizam čuva stanice, a na taj način obitelj je stanica društva”, objasnio je Pavuna.

“Moji prijatelj koji su bili članovi komunističke partije, nevjernici i fizičari, čije su obitelji totalno raspale do te mjere da briljantna kćer radi umjetno osjemenjivanje. Kupi si sjeme, oplodi se ne jednom i cijela obitelj nakon toga, uključujući mog prijatelja koji je sjajan i tako dalje, moraju se brinuti oko kćerke koja je upala u najgori egocentrizam. Ona je sama majka suverena svojoj djeci i oplođuje se da ima najbolju djecu i kupi najbolju spermu. I što se događa nakon toga? Moj prijatelj je i djed i otac i tutor i svi moraju trčkarati oko nje, cijela obitelj se mora na tu egocentričnu curu centrirati”, govorio je Pavuna neki njemu poznati primjer.

Odmah nakon slučaja njegovog prijatelja čija je kćer otišla na umjetnu oplodnju, Pavuna je počeo govoriti o Istri i tamošnjem odnosu prema komunizmu i crkvi.

“To nam se dešava u Puli i Istri gdje su svi jako liberalni. Rekao sam našem biskupu pučko- porečkom Draženu Kutleši, mi tamo imamo velik izazov. Oni su mislili da su popovi crna mafija jer su odgojeni u titoizmu Moše Pijade, opijum za narod je vjera, to treba sve pobiti kao što su radili, oni bi danas nas sve pobili da smiju, mene mrze čim kažem “Hvaljen Isus i Marija”, tu mržnju osjetite”, govorio je Pavuna o napadima na obitelj, ali se iz njegova toka struje svijesti teško može razaznati na kogo točno u kojem trenutku misli i tko bi to ubijao katolike.

No, voditelj je očito shvatio što Pavuna želi reći jer mu je potvrdno kimao glavom, posebno na Pavuninu tvrdnju da globalizacija dolazi od antikrista i napada obitelj.

“Čak i taj obrazovni odgoj, to je najveći skandal, ovaj takav kurikulum ide na to da se razbije obitelj. Napad na religiju najlakše se radi preko uništenja individue i onda se napada obitelj. Preuzeli su medije, u Hrvatskoj je preko 97 posto medija u rukama Soroša i takozvane antife, to je strava. Imaju problem jer imaju intelektualce poput mene, hvaljen Isus i Marija, to je poznato. Ja znam puno više nego oni, zato narod mene prima kao nadhrvata, jer znam dramatično više od ovih kvaziintelektualaca, jer ja nisam intelektualac. Iluzija antifa i takvih hrvatskih intelektualaca je da misle da je intelekt najviši dio čovjeka, a nije. Najviši dio čovjeka je vjera”, govorio je Pavuna kojeg je zaista teško pohvatati i shvatiti što je želio reći.

“Hrvatska je pod tri agresije. EU je jedna agresija jer nas svi hoće eksploatirati. Treba biti oprezan s bankaroidima, moji studenti tu rade i ja imam informacije iz prve ruke. Druga agresija je od naše subraće na istoku koji su u SANU 2, ono velika Srbija, tamo su četnici na vlasti. I trebamo se suočiti s agresijom islama. Da se razumijemo, nemam ja problema s pravoslavljem i islamom, imam tamo divnih prijatelja i proučavao sam kuran, ali kad netko radi agresiju. Plus, imamo unutarnju katastrofu, Slavonija je u katastrofi. Kako je moguće ovako bogatu zemlju do toga dovesti”, govorio je Pavuna.

“Gdje je Hrvat tu je Hrvatska- planetarna Hrvatska. Gledajte, svi imamo telefončeke. Danas više ljudi, uz dužno poštovanje HRT-u, gleda Internet nego televiziju. Taj trend je neizbježan, to vidim po vlastitoj djeci. Vi danas i u Zagrebu telefončekom plaćate sve račune i parking, s njim ste povezani, kao i ja, od Kine do Australije, Amerike, svi smo povezani, i možete na hrvatskom raditi poslovodstvo. Zamislite vi tu komparativnu prednost, pa to imaju jedino Izraelci. Nas je 7 milijuna planetarnih Hrvata, fenomenalno smo umreženi. Ja pošaljem e-mail koji ide na sto tisuća adresa, mi smo umreženi”, rekao je Pavuna nakon čega je počeo o lustraciji koja će učiniti da “komunjare više nikada neće doći na vlast”.

Pavuna je na kraju govorio i o idealnoj, takozvanoj kompletnoj ženi. 

“Svi znaju što su kompletne žene, Tesla je pričao o kompletnoj ženi. To je bila njegova majka. Bila je nepismena, a znala je Bibliju napamet i citirala je poeziju na sedam jezika. To su žene koje nama opet trebaju”, rekao je Pavuna. nacional.hr