Stilueta Style corner i Womanary gala večer

Opatija je od 7. do 10. listopada ugostila Womanary vikend za žene koji je objedinio osobni rast i razvoj, zanimljiva predavanja, ali i bogat segment ispunjen ljepotom i glamurom

U subotu na Stilueta Style corneru i Gala večeri, naša je modna novinarka i fotografkinja Marina Đarmati prikazala zavodljive odjevne kombinacije. Nosila je četiri dizajnerska predmeta besprijekorno međusobno usklađena da zablista u punom sjaju. Za prvi događaj održan u kongresnoj dvorani Grand hotela 4 opatijska cvijeta, odlučila se za statement hlače svjetski poznate marke Agjamal koje je savršeno iskombinirala sa profinjenim crop topom švicarskog brenda Sisters Code by SBC kojeg je kasnije iskoristila i za drugi stajling.

Nakon poslijepodnevnog modnog – lifestyle druženja, uslijedila je Gala večera u prekrasnom ambijentu hotela Royal. Marina je za tu svečanu prigodu obukla atraktivne hlače s plaštem riječke dizajnerice Andree Anić Dokmanović, dok je cjelokupni look začinila ogrlicom Katie Creaty zlatnih tonova.

Za beauty izgled naše suradnice zaslužne su profesionalna vizažistica Vanja Mraković i karlovački frizerski salon Andreja.

Stilueta Style corner i Womanary gala večer 2