Uspješni berlinski biciklistički sajam dolazi u Beč

Sajam u Berlinu c Rene Zieger

Od 21. do 23. listopada u Marx Halle

Zaštita okoliša, a time i korištenje bicikla u svakodnevnim životu, ali i u rekreativne svrhe, sve je aktualnije ne samo kod stanovnika glavnog austrijskog grada, nego i kod bečke gradske uprave koja od 1990. intenzivno ulaže u biciklističku infrastrukturu pa tako mreža bečkih biciklističkih staza trenutno iznosi 1298 kilometara.

Upravo zato će se u listopadu ove godine u bečkom 3. okrugu u dvorani Marx Halle održati i veliki biciklistički sajam koji se već proslavio u Berlinu, gdje je okupio preko 20.000 posjetitelja.

Bečanima će tako od 21. do 23. listopada biti predstavljeni najnoviji trendovi i inovacije iz područja biciklizma. Zaljubljenici u ovo ekološko prijevozno sredstvo na dva kotača moći će pored razgledavanja mnogobrojnih izložbi najnovijih modela bicikala uživati i u radionicama različitih proizvođača biciklističke opreme, indoor natjecanjima i buvljaku. Paralelno sa sajmom u istom će se prostoru održati i festival biciklističke kulture s mnogobrojnim filmskim premijerama i umjetničkim izložbama.

Više informacija o sajmu i festivalu potražite na sljedećem linku: http://www.wienerfahrradschau.at/en/