Izbor World Top Model Croatia 2016 20

Na izboru World Top Model Croatia pobijedila je Lara Spajić koja će predstavljati sve hrvatske modele na svjetskom natjecanju u Miamiju u prosincu ove godine

foto galerijaUMAH – Udruženje manekena Hrvatske i ove godine, organizator je finalnog izbora World Top Model u Hrvatskoj koji se sinoć, 02.. listopada, održao u hotelu Sheraton u zagrebu. Desetak modnih agencija poslale su svoje predstavnice na finalni izbor

U prepunoj dvorani hotela Sheraton , izabrana je pobjednica izbora World top Model Croatia koja će sve hrvatske modele predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Miami Florida u prosincu ove godine.

Među 400 uzvanika , vrlo zanimljiv program pratili su i važne osobe iz svijeta , mode , politike , javnog života kao što su , gosp. JAKOV KITAROVIĆ suprug predsjednice republike, MIRKA JOZIĆ pročelnica Grada Zagreba, Predstavnik Krapinsko zagorske županije ERNEST SVAZIĆ, predstavnici Veleposlanstva Republike Makedonije, Zoran Aragović, Boris Banović , Sanja , Bjedov, Lada Kajfeš Szabo, Maja Kuljiš, te 5 članova direkcije svjetskog izbora World Top Model.

Izbor World Top Model Croatia 2016 28

Modeli su se predstavili u nekoliko kolekcija pred međunarodnim stručnom ocjenjivačkom sudu. U žiriju je bio vlasnik svjetske licence Giore Tondi, Tihana Harapin Zalepugin (TALIA) , Sayon Bangoura (MIDIKen), Kristina Burja (kRIE design), Matteo Berciga (Booker iz Major Model-Milano), ,vlasnica licence za Hrvatsku Sandra Šerbec, talijanski dizajner Guiseppe Forino (KUEA) i predstavnici sponzora.

Među 14 finalistica, pobjednica je mlada LARA SPAJIĆ iz Zagreba, titulu prve pratilje osvojila je ELENA JUNG iz Pule a druga pratilja MIHAELA ROJTINIĆ ŠTIMAC. Tako je prošlogodišnja pobjednica DEA MARETIĆ,kojaje na svjetskom izboru 2015. U Rimu osvojila titulu prve pratilje, dobila i svoju nasljednicu od koje se također očekuje zapaženi rezultat na svjetskom izboru u Miamiu.
U sklopu programa vlasnik svjetske licence Fiore Tondi dodijelio je i lenta pobjednicam WTM iz regije.

UMAH Udruženje manekena Hrvatske opet je svojom organizacijom priredio pravi zanimljivi spektakl i oduševio sve svoje uzvanike ,koji su dvoranu hotela Sheraton napuštali s širokim osmjehom na licima, U umjetničkom programu priredili su nam i mala iznenađenja. Kao posebna gošča uzvanike je zabavljala pjevačica iz Švicarske GINTA BIKU, dok su spektakularne nastupe imali plesači prvaci latino plesovima mladi Jakov i Magdalena , i Petra Behin. Dašak iluzija svojim nastupom publiku je oduševio iluzionist ARYAN.

Izbor World Top Model Croatia 2016 29

Robert Šerbec, voditelj projekta WTM Croatia

Leave a Reply

Your email address will not be published.