Izabrana World Top Model Croatia

Izbor World Top Model Croatia 2016 20

Izbor World Top Model Croatia 2016 20

Na izboru World Top Model Croatia pobijedila je Lara Spajić koja će predstavljati sve hrvatske modele na svjetskom natjecanju u Miamiju u prosincu ove godine

foto galerijaUMAH – Udruženje manekena Hrvatske i ove godine, organizator je finalnog izbora World Top Model u Hrvatskoj koji se sinoć, 02.. listopada, održao u hotelu Sheraton u zagrebu. Desetak modnih agencija poslale su svoje predstavnice na finalni izbor

U prepunoj dvorani hotela Sheraton , izabrana je pobjednica izbora World top Model Croatia koja će sve hrvatske modele predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Miami Florida u prosincu ove godine.

Među 400 uzvanika , vrlo zanimljiv program pratili su i važne osobe iz svijeta , mode , politike , javnog života kao što su , gosp. JAKOV KITAROVIĆ suprug predsjednice republike, MIRKA JOZIĆ pročelnica Grada Zagreba, Predstavnik Krapinsko zagorske županije ERNEST SVAZIĆ, predstavnici Veleposlanstva Republike Makedonije, Zoran Aragović, Boris Banović , Sanja , Bjedov, Lada Kajfeš Szabo, Maja Kuljiš, te 5 članova direkcije svjetskog izbora World Top Model.

Izbor World Top Model Croatia 2016 28

Modeli su se predstavili u nekoliko kolekcija pred međunarodnim stručnom ocjenjivačkom sudu. U žiriju je bio vlasnik svjetske licence Giore Tondi, Tihana Harapin Zalepugin (TALIA) , Sayon Bangoura (MIDIKen), Kristina Burja (kRIE design), Matteo Berciga (Booker iz Major Model-Milano), ,vlasnica licence za Hrvatsku Sandra Šerbec, talijanski dizajner Guiseppe Forino (KUEA) i predstavnici sponzora.

Među 14 finalistica, pobjednica je mlada LARA SPAJIĆ iz Zagreba, titulu prve pratilje osvojila je ELENA JUNG iz Pule a druga pratilja MIHAELA ROJTINIĆ ŠTIMAC. Tako je prošlogodišnja pobjednica DEA MARETIĆ,kojaje na svjetskom izboru 2015. U Rimu osvojila titulu prve pratilje, dobila i svoju nasljednicu od koje se također očekuje zapaženi rezultat na svjetskom izboru u Miamiu.
U sklopu programa vlasnik svjetske licence Fiore Tondi dodijelio je i lenta pobjednicam WTM iz regije.

UMAH Udruženje manekena Hrvatske opet je svojom organizacijom priredio pravi zanimljivi spektakl i oduševio sve svoje uzvanike ,koji su dvoranu hotela Sheraton napuštali s širokim osmjehom na licima, U umjetničkom programu priredili su nam i mala iznenađenja. Kao posebna gošča uzvanike je zabavljala pjevačica iz Švicarske GINTA BIKU, dok su spektakularne nastupe imali plesači prvaci latino plesovima mladi Jakov i Magdalena , i Petra Behin. Dašak iluzija svojim nastupom publiku je oduševio iluzionist ARYAN.

Izbor World Top Model Croatia 2016 29

Robert Šerbec, voditelj projekta WTM Croatia