Topliji materijali i ljetne boje u novoj D’se:riz kolekciji

IMG 2950

Kalendarski, jesen nam je stigla, a sve ljubiteljice mode zasigurno su već obnovile odjevne kombinacije za nadolazeću sezonu. Sve one dobro znaju da styling nije potpun bez pažljivo odabranog komada nakita

Dizajnerica zadarskog brenda D’se:riz, Višnja Knežević, u jesenskoj kolekciji napravila je pravi zaokret od dosad viđenog – zamijenivši prepoznatljive riječne bisere i staklene perle novim medijem – vunom i filcem.

“U traganju za savršenim komadom nakita koji ćete obožavati, promjena materijala bila je veliki izazov. Odlučila sam se za materijale koji pružaju toplinu i mekoću na prvi pogled i dodir. Linije nakita su čiste, forma i dizajn pravilni i jednostavni. Iako su materijali jesenski i topliji, boje su i dalje ljetne – kada ih stavite na sebe jednostavno će otjerati jesensko sivilo koje nam predstoji” – ističe autorica.

IMG 3021

Simetričan dizajn i geometrijski oblici, vunene rese i mašne stvaraju upečatljive statement komade nakita koji izvrsno odgovaraju kako klasičnom, tako i trendovskom stilu odijevanja.

“Vrijeme godišnjih odmora daleko je iza nas, vruće ljetne noći zamijenili su kišni, jesenski dani. Ideja vodilja u novoj kolekciji bila je napraviti nakit koji će vam izmamiti osmijeh na lice, nakit uz koji ćete svaki put iznova proživljavati najzabavnije događaje ljeta, a svoje uspomene s godišnjeg odmora čuvati i oživljavati tijekom cijele godine” – naglašava dizajnerica.

Za editorijal pod varljivim i kišnim jesenskim nebom, D’se:riz ekipa odabrala je Kraljičinu plažu u Ninu. Pred objektivom Josipa Vukića nakit je prezentirala Petra Maštrović.

IMG 3163

IMG 3309

IMG 3389