Kolumnistica Ivana Grabar napravila vlastiti portal Pink Pen

Ivana Grabar Pink Pen 3

Nakon dvije godine objavljivanja kolumni na lifestyle portalu Stilueta.net, došlo je vrijeme i za sljedeći, samostalni korak Ivane Grabar, a to je pokretanje vlastitog portala pod nazivom pinkpen.com.hr

Na portalu se nalaze svi autoričini tekstovi od listopada 2014. godine, pa sve do sada, a uskoro će, s novog portala, krenuti i najnoviji tekstovi/Pink Pen kolumne. Srijeda će i nadalje biti obojana u pink i to s portala pinkpen.com.hr Za njega će pisati i drugi autori koje je Ivana odabrala prateći rad istih na društvenim mrežama.

“Znala sam odmah koga bih htjela imati u svome timu. Ove drage ljude kontaktirala sam još u travnju kada smo i dogovorili suradnju. Jako me je iznenadilo njihovo oduševljenje mojim pozivom i prijedlogom da budu dio Pink Pen tima.
To su ljudi koji pišu vrlo slično mom stilu – ako to mogu uopće tako nazvati, samo što obrađuju druge teme. Sebe sam pronašla u njihovim životnim i vrlo simpatičnim tekstovima. Oni su drugačiji od ostalih, svoji, iskreni i zanimljivi. Njihove objave uvijek mogu pročitati do kraja. Htjela sam ih u svome timu i jako, jako sam sretna zbog toga! Uskoro ću vam otkriti imena Pink Pen tima, neka za sada to ostane malo iznenađenje! Bit će to pravi ženski portal, kojeg će obožavati i muškarci!” – rekla je Ivana Grabar.

Autorica uskoro najavljuje i drugu knjigu “Život može biti lijep” koja bi trebala izaći do prve polovice listopada.

Ivana Grabar Pink Pen 2