Tko kaže da nije nikada razmišljao o dobitku – laže. Ja jesam i rado ću napisati što bi sve napravila

silhouette 85Ponedjeljak, kiša i ne radim. Kud ćeš bolje? Baš volim kada pada kiša, a ja imam vremena na pretek za pisanje. Današnja tema je dobitak na lotu, naravno neki milijunski. Nisam mislila na onaj kad dobiješ 8 kuna.

Kada bi dobila na lotu…

Sigurna sam da ne znam što bi prije. Ali prvo bi izašla van s curama to proslaviti. Onda bih kupila mami stan ili kuću gdje god želi. Cijeli život je podstanar, krpa kraj s krajem i tako bi s guštom to napravila. I naravno poplaćala bi joj sve kredite i dugove koje ima. Onda bi bliskim osobama dala da imaju. E nakon svih dolazim ja na red.

Kupila bi sebi kuću u Zagrebu negdje i jednu na moru. Da imam gdje ljetovat. Napravila bi šoping tipično ženski ali samo što mi treba. Odjeća i obuća, ne šminkam se previše pa ne bi na to. Položila bi vozački i kupila auto. A uložila bi u nekretnine! Izgradila bi stanove i prodavala ili iznajmljivala. Tu sam sigurna da će mi se novci uvijek vraćat. Ako je nakon svog tog popisa ostalo nešto love, oročila bi kao svi normalni ljudi.

Ukratko moj plan trošenja dobitka. Mislim da je veliki dio toga moguć i ostvariv bez dobitka ali kroz duži period mog života. Novac je za mene prolazna stvar, nešto od čega živim i bez čega ne mogu. Više mi znači zagrljaj i poljubac voljene osobe nego svi novci svijeta.