Skip to content

Bodul bike: Bicikliranjem otkrijte slikovitu okolicu grada Krka

unnamed232

Grad Krk, 11. rujna 2016.

Deveta po redu sportsko-rekretivna biciklijada Bodul bike, čiju organizaciju još jednom zajednički potpisuju Turistička zajednica Grada Krka i Brdsko-biciklistički klub Otok Krk, održati će se u nedjelju, 11. rujna 2016. godine.
Ovo rekreativno događanje, čiji je start s Krčke rive predviđen u 11.00 sati, namijenjeno je druženju svih ljubitelja bicikliranja, i to sa zadaćom popularizacije biciklističkog sporta te upoznavanja brojnih biciklističkih staza okolice grada Krka. Startnina se ne naplaćuje, a okupljanje uz prijave započinje u 10.00 sati, s time da će se yoga istezanje održati pred sam start, između 10.45 i 11.00 sati.

Biciklijada se vozi na dvije staze, od kojih je sportska dugačka 40 km, a rekreativna 20 km. Kraća tura namijenjena je obiteljskom uživanju u bicikliranju s najmlađima. Bicikliranje se odvija u pratnji vozila, a tijekom vožnje osigurana je okrijepa. Po završetku u Koktel baru Volsonis bit će organiziran ručak po promotivnoj cijeni od 30,00 kn. Biciklijada se vozi uglavnom makadamskim putevima te dijelom kolnikom, a brzina će se prilagođavati najsporijim biciklistima. Tijekom bicikliranja obvezno je nošenje zaštitne kacige, a sa sobom je potrebno ponijeti rezervnu zračnicu i pumpu.
Svi sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost. Ostale informacije mogu se zatražiti mailom na infinitas.sport@gmail.com, odnosno telefonom na 091 538 10 42 (Nikola Radovčić).

Program:
11. rujna 2016., Krčka riva

10.00 okupljanje i prijava biciklista uz mogućnost plaćanja ručka
10.45 yoga istezanje za bicikliste
11.00 start MTB sportske (40 km) i TREK (20 km) ture

See also  Branitelji: Perkoviću, ne bi nas začudilo da usred Zagreba dobiješ i svoj trg i spomenik!