FotoMaČak – fotografski maraton Čakovec

orange

orange

Iako ljeto ide prema svom završetku zanimljivim događanjima u gradu Čakovcu očito nema kraja. Ovaj puta na svoje dolaze fotografi amateri i profesionalci

U organizaciji Fotokluba Čakovec i Udruge Fotomotiva, u subotu 17.09.2016., organizira se zabavno druženje za sve fotografe amatere, entuzijaste i profesionalce. FotoMaČak je fotografski maraton, cjelodnevno fotografsko natjecanje, čiji je cilj popularizacija kvalitetne fotografije, jačanje suradnje među fotoklubovima, druženje i razvijanje fotografske kulture uz promociju Čakovca i Međimurske županije.

Tako će se tijekom dana fotografi natjecati u izradi fotografija na 18 zadanih tema, krećući se kroz grad Čakovec i bližu okolicu. Cilj je ostvariti što bolji plasman poštujući zadane tematike u određenom vremenskom periodu. Natjecatelji će prolaziti kroz tri kontrolne točke, na kojima će im biti dodijeljeno šest različitih tema, a dokaz o obilasku kontrolne točke biti će udaren žig u natjecateljski karton. Svi natjecatelji dobivaju startni broj i kartu Čakovca, a na karti će biti naznačeno gdje se nalaze kontrolne točke i vrijeme u kojem su one otvorene. Nakon natjecanja svi natjecatelji dužni su predati karticu s radovima u .jpg formatu, a za svaku temu moguće je predati maksimalno jedan rad.

Pozivamo sve zaljubljenike u fotografiju, neovisno o opremi koju posjeduju, da nam se pridruže i osvoje vrijedne nagrade. Prijave se zaprimaju zaključno sa 17.09.2016. u 9.00 sati, a sve detalje sudjelovanja možete pronaći na web stranici www.fotomacak.fotomotiva.hr i na Facebook stranici www.facebook.com/fotomacak.cakovec.