Skip to content

Nova kolekcija Vedrane Šehagić

Nova kolekcija Vedrane Šehagić

U novoj kolekciji za jesen/zimu Vedrana Šehagić ostaje vjerna vrhunskim materijalima i pomno dizajniranim krojevima koji pružaju maksimalnu udobnost, a istodobno unose aktualne modne trendove u svakodnevno business casual odijevanje

Ženska linija FOCH za nastupajuću sezonu nudi veliki izbor hlača, suknji, majica, tunika i haljina koje su povezane karakterističnim dizajnerskim potpisom Vedrane Šehagić i njenim kontinuiranim nastojanjem da poslovnom odijevanju doda poseban šarm i ženstvenost. Bilo da su izrađeni od finih prirodnih materijala ili mješavina koje su zadnja riječ tehnologije, modeli iz nove kolekcije FOCH nosivi su, lako se održavaju i odlično kombiniraju, a dostupni su u velikom rasponu konfekcijskih veličina. Osim vječne crne i svih nijansi sive, ove sezone rado ćemo odjenuti i crvene komade, a kada su uzorci u pitanju – geometrijska zaigranost je na prvom mjestu.

Osim u zagrebačkoj monobrend trgovini u Gajevoj 4, novu kolekciju FOCH možete pronaći u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji.

Vedrana Šehagić je magistrirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a tijekom studija se okušala na različitim modnim natječajima, a osobito je ponosna na pobjedu koju je odnijela 2011. na natječaju Triumph Inspiration Award. Nagrađenim korzetom Vedrana je predstavljala Hrvatsku na završnom natjecanju u Berlinu, a njena vrlo zahtjevna rekonstrukcija renesansnog modela u futuristički, oduševila je publiku i članove žirija. Suradnju sa svojim fakultetom Vedrana je nastavila do današnjih dana na polju ispitivanja moderne tehnologije tekstilne industrije i inžinjerstva te objavila nekoliko znanstvenih radova. Prvu samostalnu reviju s vlastitim brendom Avenue Foch Paris Vedrana Šehagić je imala 2010. na zagrebačkom Fashion Weeku, a najbolji komadi iz te kolekcije uspješno su se prodavali u Hrvatskoj i regiji, ali i u kolijevci visoke mode – Parizu! Foch se tijekom godina razvio u restpektabilnu modnu marku, a Vedrana u okviru njega dizajnira nekoliko linija muške i ženske odjeće koje se najbolje mogu opisati kao business casual. Foch je danas prisutan u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji, a odnedavno ima i svoj vlastitu monobrend trgovinu u Zagrebu u Gajevoj 4.

Fotografije: Matija Begić

Nova kolekcija Vedrane Šehagić 1