Prijavite se za promatrača na predstojećim izvanrednim parlamentarnim izborima i spriječite izborni inženjering i glasovanje birača koji imaju lažna prebivališta, “birača duhova”, kojih u Hrvatskoj ima više od 300 000

1. Banner

Udruga U ime obitelji profilirala se je proteklih godina kao vodeća civilna udruga za promatranje izbora i referenduma – zahvaljujući Vama!

Promatrači U ime obitelji su tijekom referendumskog izjašnjavanja o braku, predsjedničkim izborima i parlamentarnim izborima 2015, unatoč velike nesigurnosti zbog neutvrđenog broja birača, osigurali  njihovo regularno provođenje u demokratskom ozračju.

Podaci o izlaznosti i rezultatima koju su nam volonteri promatrači dostavljali potvrdili su rezultate objavljene od strane Državnog izbornog povjerenstva s vrlo velikom točnošću.

Prijave u registar promatrača primamo putem online obrasca, najkasnije do nedjelje 28. 08. 2016.

Obrazac za prijavu dostupan je na adresi: http://uimeobitelji.net/za-promatrace/

Molimo vas proslijedite ovaj e-mail svojim prijateljima i poznanicima za koje smatrate da bi bili voljni uključiti se i pridonijeti demokratizaciji našeg društva.

Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu i biti promatrač “U ime obitelji” na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor 11. rujna 2016.g.