Skip to content

IZBORI 2016 Karlovac – Narodna koalicija: Samo mi smo smo siguran smjer

Kandidati Narodne koalicije na listi za Sedmu izbornu jedinicu, SDP-ovci Damir Mateljan i Natalija Bukovec-Osmičević na druženju s građšanima Karlovca u subotu poručili su da je “siguran smjer samo izbor Narodne koalicije”

“Birači se na izborima samo moraju sjetiti što su imali kroz vladu HDZ-a i Mosta i prepoznati da im Narodna koalicija predvođena SDP-om nudi siguran smjer. U protivnom, budu li propustili izaći na izbore i odabrati stabilnu vladu iz koaliciju SDP-HSS-HNS-HSU, vrlo je moguće da novi izbori budu uskoro, ne opet za sedam mjeseci nego nego možda već za tri mjeseca,” rekao je Mateljan.

Kao dugogodišnji načelnik općine Kamanje, koja je uspješna i gospodarski i u privlačenju novaca iz EU fondova, Mateljan je najavio da će njemu u Saboru biti važan regionalni razvoj, odnosno povezivanje lokalne i nacionalne razine s programima regionalnog razvoja Europske unije i njenih kohezijskioh fondova.

Natalija Bukovec-Osmičević, karlovačka SDP-ovka s dugodišnjim iskustvom u diplomaciji, smatra da će participiranjem u vlasti idućeg saziva doprinijeti razvoju gospodarske diplomacije.

“Drugo područje moga djelovanja bit će razvoj lokalne samouprave i stvaranje održivih gradova i općina, jer kada budemo imali održive gradove imat ćemo i održivu državu,” rekla je Bukovec-Osmičević.

Na pitanje novinara smatra li da je hrvatska dijaspora monolitno okrenuta suparničkom HDZ-u Bukovec-Osmičević je rekla je da je to “totalna zabluda”. Izvan Hrvatske žive Hrvati, i općenito hrvatski državljani, različitih političkih opredjeljenja, rekla je.

Ona i Mateljan su građanima, s kojima su razgovarali na tržnici, rekli kako su sigurni u pobjedu i osvajanje osam mandata. (Hina)

sailing boat 159

mare_split (VL):  Eto, što je borba za vlast i drukanje VL-a: Šmrkavi je od danas čak i ustaša!? Super! Neka se javi Dačiću! … ‘Briljantno’ podvaljivanje nebitnih stvari iz DALEKE prošlosti! Bitno je da je Zoka svojim Lex-om nastojao SAČUVATI zločince i UDB-u, da je uništio 100 mlrd kuna, pogodovao Rusima (migovi i nekretnine), obezvrijedio CO, … sa Slovencima dogovorio kredit za svog ‘bracu’, vozikao se državnim helikopterima i vozilima, uz pratnju,. do svoje ljubavnice, izigrao Branitelje objavom registra, dozvolio da srpčad iz srbijice progoni naše borce, …!

See also  Bandić o kažnjavanu Povjerenstva: Neka oni rade svoj posao