Skip to content

IZBORI 2016. Blokirani: Vrijeme je da i Blokirani imaju svoj glas u saboru

Predstavnici stranke Blokirani u petak su u Puli predstavili nositeljicu liste u osmoj izbornoj jedinici Suzanu Đuricu čime su, uz poruku kako je vrijeme da i Blokirani imaju svoj glas u saboru, i službeno krenuli s predizbornom kampanjom za predstojeće parlamentarne izbore

door 10Tom prigodom potpisan je i Sporazum o koaliciji i suradnji sa strankom Nezaposlenih.

Podsjetivši kako su Blokirani kao stranka registrirani krajem srpnja, predsjednica stranke Mirijam Kervatin istaknula je kako na izbore izlaze u šest izbornih jedinica te kako je njihova osnovna bitka pravne naravi.

“Gotovo 330 tisuća ljudi je dugotrajno blokirano u Hrvatskoj, o čemu smo mi u protekle tri godine rekli sve što se imalo reći te pokrenuli pravnu bitku. Sada krećemo i u političku bitku jer ne postoji 330 tisuća seljaka pa imaju svoje ljude u Saboru, ne postoji 330 tisuća socijaldemokrata pa imaju svoje ljude u saboru, ne postoji 330 tisuća konzervativaca pa ipak imaju svoje ljude u saboru”, poručile je Kervatin dodavši kako je došlo vrijeme da i Blokirani imaju svoj glas u Saboru te pokrenu deblokadu Hrvatske.

Ustvrdivši kako je cilj stranke ukloniti blokade kako bi milijun građana počelo živjeti svojim pravim životom, nositeljica liste Blokiranih u osmoj izbornoj jedinici Suzana Đurica naglasila je kako se ova stranka bori za deblokadu Hrvatske kako bi “građani izašli iz kruga blokade i ovrha”.

“Borimo se za deblokadu Hrvatske kako bi građani bili u mogućnosti vratiti svoje dugove odnosno da se ti dugovi u konačnici reprogramiraju”, poručila je Đurica. (Hina)

04 dubica klekovc mlečanica međuvođe 19

See also  Prosvjed protiv donošenja Plana gospodarenja otpadom