60. Ljetne priredbe: Ja, deda, Teatroman

Grad Krk | Scena Zidine (Trg krčkih glagoljaša) | 22. 08. 2016. | 21.30

a deda Teatroman

Završnica dramskog programa 60. Ljetnih priiredbi donosi popularnu monokomediju Ja, deda, zagrebačkog kazališta Teatroman, koja će se 22. kolovoza 2016. godine, s početkom u 21.30 sati, odigrati na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša)

Kao svojevrsni nastavak iznimno uspješne Exitove predstave Ja, tata (u kojoj u ulozi tate nastupa Rakan Rushaidat), ova humoristična, a ujedno i dirljiva ispovijed muškarca u zrelim godinama, namijenjena je ne samo djedovima i bakama, već i njihovoj djeci te unucima. Jer njezin je glavni protagonist vitalan, duhovit, zabavan, mudar, brižan i nostalgičan djed koji će otkriti kako je to biti suprug u četrdesetgodišnjem braku, ujedno otac i djed, točnije na koji se način suočiti s činjenicom da više ne vidite bez naočala ili da najmlađu kćer ljubimicu udajete za momka koji, blago rečeno, nije po vašem ukusu, a usput i platite troškove vjenčanja! No ovo su tek neke od tema o kojima će na pitak i zabavan način progovoriti ova obiteljska komedija za sve uzraste.

U ovom nagrađivanom kazališnom komadu, nastalom prema tekstu Bjarnija Haukura Thorssona, svoje će glumačko umijeće znalački demonstrirati Pero Jurčić, dok režiju potpisuje Boris Kovačević, a produkciju i adaptaciju teksta Roman Šušković Stipanović.

Ulaznice za predstavu Ja, deda po cijeni od 50,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus, svakim danom izuzev nedjelje od 10.00 do 12.00 te od 19.00 do 22.00 sata, ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka