Što Mađari znaju, a Hrvati opet ne znaju

Dostavljamo priopćenje koje u ime Koalicije Pomak potpisuje Daniel Srb predsjednik HSP-a u kojem propituju što se događa na području hrvatskog policijsko-sigurnosnog sustava, u svjetlu najava Mađarske da na svoje južne granice šalje dodatne policijske snage

plants 1Hrvatskoj će se opet dogoditi iznenađenje! I kao na jednoj staroj naslovnici Vjesnika nakon černobilske katastrofe da je„Odgođena akcija ništa nas ne smije iznenaditi“ opet ćemo postavljati pitanje tko je zakazao kad na hrvatske granice opet krenu tisuće imigranata s istoka i zašto nas je iznenadio imigrantski val??

Kao i prošle godine kaskamo u svemu. Dok Republika Mađarska ojačava svoje granice i šalje dodatne policijske i vojne snage na granice s Hrvatskom i Srbijom, hrvatske policijsko – sigurnosne službe se uzdaju da tog imigrantskog vala neće biti, odnosno da će nas zaobići.

Mađari su i prošle godine prevenirali imigrantski val s istoka, a tako i ovih dana djeluju preventivno. Hrvatska po dobrom starom obišaju ŠUTI i čeka.

Šta čeka i koga čeka?? Dozvolu i mig iz Bruxellesa da nešto učini i poduzme. Preventivnih poteza nema i neće ih ni biti! A hrvatska sluganska politika će opet učiniti sve kako zapovijede gazde iz Bruxelessa, čak i kad je to na štetu hrvatskih nacionalnih interesa.

Ako znamo da je Slovenija stavila žicu na svoje granice i da ni Austrija ni Njemačka neće više primati imigrante logičan zaključak je da će se Hrvatska pretvoriti u izbjeglički kamp s nesagledivim posljedicama.

Pozivamo sve odgovorne u sustavu državne sigurnost da hitno krenu s pripremama i da sve moguće ugroze koje će doći s istoka dočekamo spremni.

A naše sigurnosne službe pitamo: „Što to Mađari znaju a Hrvati ne znaju?“