Ljetne čari u kolekciji “Summer Charms” brenda Whisper of Nature

chiara 1

“Summer Charms” naziv je ljetne kolekcije priznatog modnog brenda Whisper of Nature, nakita s namjerom. Ovog puta je to za ljetne trenutke i ljetne čari jer “Summer Charms” nakit se nosi kao srećonoša koji privlači pozitivne vibracije

chiara 1

Poruku koju ova kolekcija šalje je doživljaj pravog ljetnog osjećaja uz poludrago kamenje koje donosi energiju ljeta, sunca i mora. Pomno birani kristali u kolekciji koju je kreirala dizajnerica Hana Dervović privlače vibraciju senzualnosti, ljubavi, sreće i radosti, baš poput nježnog koračanja pješčanom plažom, a ukomponirano je i egzotično zrno rudrakše koje donosi opuštenost, balans duha, uma i tijela. Prevladavaju nebesko plave, romantično ružičaste i sunčevo žute boje u kombinaciji sa srebrom i zlatom, a facetirani kristali se dodatno presijavaju pod zrakama sunca i daju dašak glamura.

chiara 2

Posebnost “Summer Charms” kolekcije je u srebrnim privjescima u obliku srca, krila anđela ili vječnog znaka Om koji naglašavaju nježnost, opuštanje i uživanje… sve što ljetni osjećaj donosi. Novitet je prsten naziva “Prsten Nimfe” prozračnog dizajna na srebrnom lančiću s perlom od facetiranog akvamarina ili srebra. Nakit je suptilan, elegantan i ženstven te savršeno nadopunjuje dnevne i večernje kombinacije.

Chiara 3

Dio ljetne kolekcije su i svijeće s morskim motivima koje unose djelić plaže, miris mora i ljetnu atmosferu u svaki prostor.

morske svijece

Lansiranje kolekcije prati i GIVEAWAY koji možete pratiti na društvenim mrežama od Whisper of Nature. Cijelu kolekciju “Summer Charms” pogledajte na web stranici WHISPER OF NATURE koju nosi model Chiara Dobronić.

chiara 4