Jojo Moyes: TU SAM PRED TOBOM

tu sam pred tobom

Bestseler prodan u više od pet milijuna primjeraka po kojem je snimljen i filmski hit

tu sam pred tobomLou Clark zna mnogo toga. Zna koliko je koraka od autobusne postaje do njezine kuće. Zna da voli raditi u čajani Prhko pecivo i zna da možda ne voli svojeg dečka Patricka. Ali ono što Lou ne zna jest da će izgubiti posao, kao ni to da joj neznanje čuva zdrav razum

Will Traynor zna da mu je prometna nesreća oduzela želju za životom. Zna da je trenutačno sve oko njega skučeno i neveselo, a zna i točno kako tome stati na kraj. Ono što Will ne zna jest da će u njegov život banuti Lou u vrtlogu boja. I nijedno od njih ne zna da će se međusobno zauvijek izmijeniti.

Roman Tu sam pred tobom preveden je na 40 jezika i prodan u više od 5 milijuna primjeraka. Prema njemu je snimljen film s Emilijom Clarke i Samom Claflinom u glavnim ulogama.

“Veličanstveno, krajnje uzbudljivo, čudesno. Knjiga koja pogađa ravno u srce.” Independent on Sunday

“Savršeno pogođeno. Tresnut će vas u srce tako da će vam trebati cijela kutija rupčića.” Elle

“Zaista predivan roman. Uz njega smo se smijali, smiješili i ridali kao djeca – jednostavno ga morate pročitati.” Closer

“Poetičnom i dirljivom prozom ova iznimna i očaravajuća priča ostavlja dubok trag.” Publishers Weekly

“Čarobno i dirljivo. Vodootporna maskara nužna.” Marie Claire

“Epska, romantična i izvanredna. Moja knjiga godine.” Lisa Jewell

jnnvvwcd1Jojo Moyes književnica je i novinarka. Deset godina radila je u Independentu prije negoli se posvetila isključivo pisanju. Njezine prethodne romane kritika je dočekala s pohvalama, a među njima su The Ship of Brides, Foreign Fruit i nagrađivani Prosljednje pismo tvojega ljubavnika. Živi u Essexu sa suprugom i troje djece.