Skip to content

Mjesto koje ćete obožavati – modni atelier Agjamal dizajnerice Martine Kuntić

agjmal1

Imamo sreću upoznavati inspirativne žene, vidjeti krasna mjesta, no najljepše priče su one koje objedinjuju i jedno i drugo, one koje pratimo duže vrijeme i one u kojima primijetimo kako strast ne jenjava. Primjer takav nam je dala i svakodnevno nam daje Martina Kuntić koja piše stranice svoje modne karijere i brenda Agjamal koji je i poput imena – mističan, drugačiji, poseban, ekskluzivan.

Iako smo pisali o Martininom radu u nekoliko navrata, pravi je modni trenutak bio kad smo ušli u mali, šarmantni atelier ove dame, glamur nas je pozdravljao iz svakog kutka, a ono što nas je najviše oduševilo su kupaći kostimi. Fotografije koje smo imali prilike plasirati, a ticale su se kampanje bile su lijepe, no sva ljepota i kvaliteta dizajna dolazi do izražaja tek kad u ruke primite kostime koji će učiniti da se osjećate posebnima, poput kraljica, bile da ljetujete u predivnim krajevima Lijepe naše ili su vaša odredišta elitne svjetske destinacije. S Agjamalom nećete pogriješiti.

agjmal5

Ova priča posebna je iz puno razloga, ali onaj najveći zašto Martina ima našu dosljednu preporuku je ona sama. Skromna i topla, nadarena, draga, put gradi vrlo decentnim i finim koracima dame koja zna što ju čeka, tome ne žuri preskačući stepenice, cijeni svakoga tko joj je na putu pomogao i oko sebe stvara auru kvalitete – rada i osobnosti koju je utkala u svoj dizajn. Ponosni smo i počašćeni surađivati što imamo prilike surađivati s ovakvim ženama.

Martina je pripremila i popust tijekom ovog vikenda, zavirite u njezino modno carstvo na FACEBOOKU ili ju potražite na njezinom WEBSHOPU

Tekst: Marija Mažar/Stilueta
Foto: Ivor Mažar

agjmal6

agjmal7

agjmal9