Skip to content

Dizajnerica Milena Ulić oduševila dječjom kolekcijom na Mljetu

Dizajnerica Milena Ulić koja djeluje iza brenda Donna Dee na Mljetu je organizirala modnu reviju, prvu ikad realiziranu na tom otoku, te je predstavila kolekciju namijenjenu najmlađima

djecja revija na mljetu

Modna dizajnerica Milena Ulić, poznata po brendu nakita De Lena, nastavila je suradnju s Turističkom zajednicom i Općinom Mljet na, kako ističe, za nju najbolji mogući način. Protekle srijede u hotelu Odisej predstavila je kolekciju namijenjenu najmlađima koju je realizirala u suradnji s gore spomenutim institucijama. Za nju je to bilo od velikog značaja između ostalog i jer se radi o prvoj modnoj reviji ikad održanoj na tom otoku. Mljet je, naime, jako mala sredina kojoj nedostaje događanja pa je i najmanji projekt hvalevrijedan.

Predstavljena kolekcija namijenjena je aktualnoj sezoni za ljeto 2016., a sastoji se od ručno oslikanih majica s motivom leptira te suknji izrađenih od tila. Boje koje prevladavaju su zelena i ljubičasta, a dizajnerica je inspiraciju potražila u ljetu, dok su je tri autohtone vrste leptira koje postoje na Mljetu, nadahnule za ručno oslikavanje.

Dječja modna revija Mljet2

„Kad sam prvi put posjetila Mljet toliko me fascinirao svojom ljepotom da sam sebi obećala kako ću jednog dana ovdje organizirati reviju. Sretna sam jer mi se to i ostvarilo, a ovim putem želim zahvaliti svima koji su mi pomogli u realizaciji. Najvažnije je da smo djeci izmamili osmijeh na lice“ – izjavila je dizajnerica.

Treba napomenuti i kako je revija održana u sklopu proslave dana Općine Mljet s čijim zaposlenicima dizajnerica planira još uzbudljivih projekata.

djecja revija na mljetu 3