Skip to content

Eni Jurišić otvara veliku modnu reviju “City 45 20” na Trsatskoj gradini

Eni Jurišić, glazbenica i jedno od najljepših lica u prošloj sezoni showa The Voice, priprema se za prvu modnu ulogu. Svojim će izlaskom na pistu otvoriti modnu reviju City 45 20 koja će se tradicionalno održati na Trsatskoj gradini u Rijeci

Eni Jurišić foto Ivor Mažar 5

Atraktivna Riječanka nosit će haljinu sugrađanke Andree Anić Dokmanović, kreatorice s diplomom Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu čije kreacije pod imenom Andy’s osvajaju sve više zaljubljenica u jedinstven modni izričaj.

Posljednje su pripreme u tijeku, a Eni se u novoj modnoj ulozi snašla kao riba u vodi.

“Imam malo iskustva u modnim vodama, no ova me avantura posebno veseli. Obožavam sve oblike umjetnosti, pa tako i modu. U Andreinu kreaciju zaljubila sam se na prvi pogled. Riječ je o jako domišljatom i zanimljivom uratku”, kazala je simpatična Eni koja uz studiranje prava pronalazi vremena i za glazbenu karijeru.

Eni Jurišić foto Ivor Mažar 2

“Pokušavam snove pretvoriti u planove. Zato sam trenutačno jako fokusirana na pripremu prvog singla”, otkrila je Eni dok je isprobavala haljinu u kojoj će zablistati na reviji pod kvarnerskim nebom. Riječ je o kreaciji iz kolekcije Andy’s You are a star za nadolazeću jesen i zimu.

“Željela sam stvoriti predmet koji se može nositi i kombinirati na razne načine. Volim stvarati svečane komade koje žene mogu nositi u više prilika, pa je takva i kreacija koju će Eni nositi na reviji City 45 20”, kazala je dizajnerica Andrea Anić Dokmanović. Pritom je istaknula da je Eni utjelovila bit kolekcije. Naime, svaka je žena zvijezda, a zvijezde zaslužuju odgovarajući tretman. Zato su tkanine za novu kolekciju Andy’s ručno oslikane, a motivi podsjećaju na zvjezdanu prašinu. Najvažniji predmeti u kolekciji uz haljine su korzeti, baloneri i sakoi.

Andrea Anić Dokmanović i Eni Jurišić foto Ivor Mažar 1

Na modnoj reviji City 45 20 powered by Womanary koja će se održati u subotu, 9. srpnja, s početkom u 21 sat na Trsatskoj gradini u Rijeci, nove će kolekcije prikazati niz domaćih dizajnera. Ulaz za posjetitelje je slobodan.

Fotografije: Ivor Mažar