Zucchero i Oliver Dragojević specijalni gosti na koncertu svjetske senzacije 2Cellos

Talijanska zvijezda Zucchero i Oliver Dragojević, bit će posebni glazbeni gosti na velikom spektaklu koji će 2Cellos prirediti na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, u subotu, 2. srpnja

Zucchero foto

Od svih glazbenih gostiju s kojima su Luka i Stjepan surađivali tijekom posljednjih pet godina, nije bilo jednostavno odabrati. Ipak, odlučili su se za Zucchera s kojim su snimili pjesmu “Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)”, objavljenu na albumu “IN2ITION” (2012) koji je u Hrvatskoj prodan u zlatnoj nakladi. Zucchero Fornaciari prodao je preko 60 milijuna primjeraka ploča u cijelom svijetu te je zaslužio nominaciju za prestižnu nagradu Grammy. Uskoro ćemo ga imati priliku vidjeti i na samostalnom koncertu u dvorani Stožice, 8.10.2016. u Ljubljani, gdje će uz hitove poput ” Baila morena “, ” Il Volo “, ” Diamante “, ” Senza una donna “, predstaviti i pjesme s novog albuma ” Black Cat “.

»S Zuccherom smo snimili pjesmu za album u studiju u Rimu. Ovo je sjajna prilika da se ponovno vidimo i napokon nastupimo zajedno na pozornici. Još kada uz sve što smo pripremili zasviramo s Oliverom, bit će to još jedna noć za pamćenje.« – izjavio je Stjepan Hauser.

O ZUCCHERU:
Adelmo Fornaciari, rođen 1955. godine jedan je od rijetkih talijanskih glazbenika koji se mogu pohvaliti međunarodnim uspjehom. Svoj uspjeh također duguje mnogim suradnjama s velikim glazbenim imenima, kao i svojom prisutnošću na sceni, koja u svakom slučaju očarava publiku. Iako je njegova glazba uvijek imala prepznatljive talijanske elemente, njegova ljubav je oduvijek blues. Tijekom više od trideset godina kontinuiranog bavljenja glazbom objavio je 24 albuma i prodao više od 60 milijuna ploča diljem svijeta, dobio brojne nagrade, pa čak i zaradio nominaciju za prestižnu nagradu Grammy. Ove godine vratio se u velikom stilu novim studijskim albumom “Crna Mačka”. U sklopu svoje turneje Zucchero World Tour 2016.. posjetit će 8. listopada Ljubljanu i u dvorani Stožice prirediti večer punu slatkih iznenađenja i legendarnih hitova kao što su Baila Morena, Il Volo, Diamante, Senza una donna.

Ulaznice možete nabaviti na svim Eventim prodajnim mjestima i na web stranici http://www.eventim.hr/