Najava – Ljeto na Zrinjevcu

Jedan od najljepših parkova u samom srcu Zagreba, građanima ove godine donosi pregršt svakodnevnih događanja

Ljeto na Zrinjevcu

Od 8. do 31. srpnja na Zrinjevcućete moći uživati u mnoštvu odličnih koncerata, u večerima smijeha, plesnjacima, okušati se u raznovrsnim sportovima pod vodstvom stručnjaka, dok će oni najmlađi svoje prstiće i kreativne ideje realizirati pod stručnim vodstvom animatora u kreativnim radionicama. 

Ponedjeljak i srijeda uvečer rezervirani su za Rock&pop i Jazz&soulkoncerte. Utorkom će se moći uživati u opuštajućim književnim večerima. Svakog četvrtka u večerima smijeha uz najbolje stand-up komičare. Petkom podij preuzimaju DJ virtuozi, dok je subota rezervirana za pop-up koncert iznenađenja najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji ostaju u tajnosti do zadnjeg dana.

U jutarnjim satima od 9 do 11, sportska zona na Zrinjevcu ugostit će instruktore yoge, meditacije, tai-chi-ja i tretmana relaksacije kako bi omogućili svima da se okušaju u ovim zanimljivim fizičkim aktivnostima. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života općenito. U večernjim satima od 17 do 19 svaki će se dan održavati i promocije borilačkih sportova u kojim će se, ukoliko žele, moći okušati baš svi posjetitelji.

Dječja zona namijenjena je najmlađima i biti će ‘aktivna’ svaki dan u perioduod 9 do 11 sati i od 16 do 19 sati. Za program i aktivnosti biti će zaduženLaboratorij zabave, zagrebački studio za igru, zabavu i smijeh čije će educirani i kvalificirani animatori organizirati raznolike kreativne radionice, a nedjeljom organizirati i vrlo zanimljive predstave.

Sve dodatne informacije i program možete pronaći na: ljetonazrinjevcu.com.hr