Ovih 15 ljepotica dolazi u Solaris

Finalistice izbora za Miss Hrvatske danas će doputovati u šibenski Solaris Beach Resort i započeti sa završnim pripremama za veliko finale koje će se održati u petak, 17. lipnja na prekrasnim bazenima hotela Jure

7 Galla GomerŹiç

foto galerija

Na finalnoj večeri djevojke će se predstaviti u narodnim nošnjama iz krajeva iz kojih dolaze, a atraktivnu plesnu koreografiju koju je osmislila pedagoginja Marina Mihalčić izvoditi će u haljinama Učilišta Profokus i sunčanim naočalama optike Kraljević. Publika će ljepotice vidjeti i u kreacijama dizajnerice Ivane Jurić i s nakitom Chantal dizajni i Colleraj te u raskošnim večernjim haljinama Sherry Hill, a sve to uz lijepe i udobne cipele Högl. Za frizure će se brinuti vrhunski tim Studija Marcela, a šminku će, uz pomoć glasovitih brendova Nikel i Artdeco, osmisliti vizažisti Učilišta Profokus.

Voditelji ovog festivala mladosti i ljepote su Davor Garić i još uvijek aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija koja će na kraju večeri krunu zlatarnice Prahir i pobjedničku lentu predati svojoj nasljednici.

„Pripremamo pravi spektakl, a publiku u Solarisu i gledatelje izravnog prijenosa na portalu Dnevnik.hr očekuje doista dobra zabava uz prelijepe finalistice i brojna programska iznenađenja.“ – kaže kreativni direktor izbora za Miss Hrvatske Nikola Klobučarić.

Izravni prijenos finalne večeri možete pratiti na portalu www.dnevnik.hr , a sve detalje o izboru za Miss Hrvatske 2016. potražite na internetskoj stranici www.miss.hr ili na www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/.

Fotografije: Domagoj Biondić

14 Ivana Knoll